rintintin
Ekspert
Pa kao nešto extended od pesme, možda je recimo intro za dužu music video verzijuPa i instrumental iz videa čak zvuči kao Lukin?
Pa kao nešto extended od pesme, možda je recimo intro za dužu music video verzijuPa i instrumental iz videa čak zvuči kao Lukin?
Da!! Ova devojka mu je koreograf i plese. Vrh!!!
https://instagram.com/tatjanagajanovic?igshid=YmMyMTA2M2Y=Da!! Ova devojka mu je koreograf i plese. Vrh!!!
Kaže se onako kako Rada Manojlovic kaze a ide ovako: ko tebe kamenom ti njega CIGLOM.Svakom po zasluzi,ko hlebom,ti njega hlebom,ko kamenom,ti njega kamenčugom,pa se vi posle iživljavajte i glumite zle maćehe![]()
![]()
Dosta smo analizirali nastupe,hajmoo sadaa na nesto mnogoooo zanimljivije da analiziramo porodice svih takmicara,paa krenimo po abecednom reduu...I idemo jos jedan krug komentara do PZE![]()
Ma videćete vi kada Nađa AuraDobrogVaspitanogDeteta Ordagić mobiliše 60+ glasače i izgazi tvt!1!!
bukvalno ću sutra videti sve nastupe koji me zanimaju, Filipa, Luku, srpsku Loreen, Savu, Princa.
Mislim da ćemo sutra čuti i pobednika.
Ne mora značiti,ima i u četvrtak nekoliko velikih favorita..uzgred zar Savo ne peva u četvrtak?bukvalno ću sutra videti sve nastupe koji me zanimaju, Filipa, Luku, srpsku Loreen, Savu, Princa.
Mislim da ćemo sutra čuti i pobednika.