Pa gde si Dundo, da li si nam se finansijski oporavio od silnog botovanja za Lukasa prošle godine?E bato, samo sam se oprobao na Savu i Nadju po hiljadarku. Inace mogao sam da uhvatim i Lukea i kvotu 20 ali bas nisam hteo da igram na njega. Ubedjen sam da on NECE da pobedi, jer smatram jos uvek da je srpski ziri normalan koliko toliko
Fali nam žiri panel da svaki član komentariše svaki nastup po 10 min..Bukvalno smo postali Vidbir.![]()
Pao sam, posteno, ali ne puno nekih 2-3000 din. Na Kostraktu nisam stigao da igram jer sam morao stvarno odmah posle 1.SF da idem u Makedoniju a tamo naravno nije imalo to da se igra.Pa gde si Dundo, da li si nam se finansijski oporavio od silnog botovanja za Lukasa prošle godine?![]()
Opaa, Tićoni na 5. mestu... Volim te Duleeee..Duskova kristalna kugla.
Egret 4. mesto.... volimDuskova kristalna kugla.
Znači da su nebitnije nego što je prvo delovaloAli Duško koji je zaboravio na Hurricane.![]()
Verovatno FrajleDuško kaže da će proći i Hurricane, to znači da neko sa njegove liste u SF2 otpada, možda Nadia? Ili nedajbože Egret?
Inace, brate, ti si izgleda prvi koji me ovde licno poznaje! Da nisi to ti Kesicu?Pa gde si Dundo, da li si nam se finansijski oporavio od silnog botovanja za Lukasa prošle godine?![]()