Anhel
Ekspert
Bolje i da je rekao Molitva ili Lane moje nego ništa
iskren čovek, a ne ovi bazični Mans Zelmerow / Maneskin / Loreen odgovori
inače ima li nekih novosti, jel zdrav i prav?

Bolje i da je rekao Molitva ili Lane moje nego ništa
iskren čovek, a ne ovi bazični Mans Zelmerow / Maneskin / Loreen odgovori
inače ima li nekih novosti, jel zdrav i prav?
Ja ću pogledati isečke zato što imam strpljenje malog deteta i ne mogu da sačekam 3 sata do nastupaJa neću gledati isečke kako bih imao veći wow ili flop efekat večeras.
Kod teta Olje u fiociGde je recap
Nije mi se učitao emoji na kraju, pomislih da si ozbiljan…Recap u 19:30 u Dnevniku![]()
Javio se decko, vidim ja nesto ga nije bilo ovih dana...Ko o čemu, Nemanja97 o homoseksualnom snošaju. Report.
Potpis i pecat. Znaci da ovoliko javno vredjaju homoseksualce mi je vec stvarno previse. Isto znaci da se ja pitam, dozivotni ban za vjek i vjekova.Inače ovi homofobi poput Nemanje, Zvezde itd... To bi na stranom forumu bilo banovano nakon 2 minuta. I hit mi je što se takvi ljudi čak puštaju u OGAE udruženje kod nas.
Kod Goge Sekulic u kesiKod teta Olje u fioci
Ne repriziraju nista, vec pustaju srpsku verziju serije "Svi vole Rejmonda" nazvanu "Lako je Raletu".Inače, šta gledamo ove godine pre PZE? Koju seriju sada repriziraju? Bolji život, Srećne ljude,...?
Koliko vi niste u toku sa nasim presvetim RTS-omInače, šta gledamo ove godine pre PZE? Koju seriju sada repriziraju? Bolji život, Srećne ljude,...?
BOze me prosti ali ja cujem ovo.Kad će taj recap? Skočio mi pritisak! View attachment 4478