pl Poljska 2025: Justyna Steczkowska - GAJA

Justina mi je danas bila najbolje obučena žena na tepihu. Haljina joj stoji brutalno, svaki put se iznova iznenadim i oduševim kakva je bombetina! 🔥

Ako upali ovo pozivanje poljske dijaspore da glasaju, mogla bi Justyna fino da osuri, mozda vise nego Szpak.
Video sam da cak i neke njhove ambasade pozivaju svoje ljude da glasaju. 🤭

Prolazi u finale večeras lagano, ovaj tip kiča pali kod publike, ali i dalje ne mogu da je vidim visoko u finalu, verovatno negde oko 20. mesta.

Samo da ne ošuri ko Luna prošle godine. 🤣
Ne budimo smesni jer Luna i Justyna ne mogu ni da se porede, a pozivanje na glasanje prosle godine nisam primetio kao ove. Ti se pitaj kako ce Princ da ubedi dijasporu da glasa za njega, ne brini za Justynu 🤪

Ako upali ovo pozivanje poljske dijaspore da glasaju, mogla bi Justyna fino da osuri, mozda vise nego Szpak.
Video sam da cak i neke njhove ambasade pozivaju svoje ljude da glasaju. 🤭
koje ambasade?

Pa realno nije bilo sile da ne prođe u ovakvom pf-u. Neka je.

Мени је ово био вокално-визуелни филм страве и ужаса. Бесмислено бацакање по сцени, гомила свега и свачега, змај на екрану.....

Знате моје мишљење о пјесми, али не смета ми што је прошла. Сатрала се жена на сцени

Ovo mi se uopšte ne sviđa, nezaslužno je prošlo, ni k od kvaliteta. Nastup isto užasan kao i pesma.

Back