Ako se ne varam i ne racunam Spaniju i Svajcarsku, ona je bila jedini zenski solo takmicar veceras, tako da je od starta bila malo u prednosti. Bilo je svega i svacega meni je cak urlanje i najinteresantniji deo pesme, strofe su bile underwhelming.
Realno, meni je proslogodisnja njena pesma bila bolja, ali ovako kada se vidi taj nastup, zelja, trud i njena energija, dao bih joj 100 poena prednosti u odnosu na sve ostale.
Juce se pisalo po nekim poljskim portalima da je ona poza sa pocetka nastupa gde drzi ruke iznad glave ista kao pre 30 godina na zavrsetku pesme. Nastavlja tamo gde je stala.
Najbolji nastup sinoć, bez konkurencije. Žena od 52 godine koja je dala sebe na sceni u potpunosti, energija, nastup, grafika, skakala, letela.. Ispevavala tonove bez falša, svaka joj čast. Oduvala!
Žena je načisto izdominirala. Kakav upgrade u odnosu na 1995. (iako je i tada bila fenomenalna). Održala je lekciju svima i što se tiče energije i što se tiče pevanja. Pesma nije za svakoga, razumljivo, ali kao paket se izdvaja.
Dark horse ovog izdanja, definitivno. Od mene sigurni glasovi u finalu
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.