pl Poljska 2025: Justyna Steczkowska - GAJA

Ako se ne varam i ne racunam Spaniju i Svajcarsku, ona je bila jedini zenski solo takmicar veceras, tako da je od starta bila malo u prednosti. Bilo je svega i svacega meni je cak urlanje i najinteresantniji deo pesme, strofe su bile underwhelming.

Jel ona to vodi u broju pregleda na yt?

Meni je Justina vrlo simpatična kao pojava, ali bih voleo da se takmiči sa malo sofisticiranijom pesmom.

Ovo je bio potpuni audio-vizuelni košmar. Glava me je zabolela od urlanja i kriminalnih vizuala.

Očekujem 5-9. mesto kod publike. Ne znam hoće li na kraju biti dovoljno za top 10, zavisi od žirija. Leva strana tabele svakako.

Jedini razlog zašto mi je drago što je prošla je zbog te simbolike 13.5.1995. - 13.5.2025.
Bilo i ostalo baš to, audio-vizualni košmar

Djeluje mi kao zanimljiva žena, iskidala se na onoj sceni kao da joj život zavisi od toga ali njenu pjesmu vjerovatno nikad dobrovoljno upaliti neću

Realno, meni je proslogodisnja njena pesma bila bolja, ali ovako kada se vidi taj nastup, zelja, trud i njena energija, dao bih joj 100 poena prednosti u odnosu na sve ostale.
Juce se pisalo po nekim poljskim portalima da je ona poza sa pocetka nastupa gde drzi ruke iznad glave ista kao pre 30 godina na zavrsetku pesme. Nastavlja tamo gde je stala. 🤭

Pa ne bih skroz isključio žiri, tako se i prošle godine pričalo za Bambi da će jedva 30 poena pa gle čuda oko 150 i 6. mesto.

Ništa se meni ovdje ne sviđa, ali opet svaka joj čast na svemu.

Ma bravo 😍

Žena je načisto izdominirala. Kakav upgrade u odnosu na 1995. (iako je i tada bila fenomenalna). Održala je lekciju svima i što se tiče energije i što se tiče pevanja. Pesma nije za svakoga, razumljivo, ali kao paket se izdvaja.

Dark horse ovog izdanja, definitivno. Od mene sigurni glasovi u finalu 😍👋

Back