pl Poljska 2025: Justyna Steczkowska - GAJA

Očito će Poljaci da glasaju masovno za ovo i nabiju oko 100 od publike, ali od žirija ne vidim više od 30p

И ја мислим да ће њихова дијаспора да одлепи на ово. Жири сасвим сигурно не

Dijaspora je vec odlepila, veliki je trud ulozen kako u ceo projekat tako i u marketing 😉

Jeziva je. Ko bugarka 2000tih hahaha.. stvarni mi nije jasno kako fanaticni poljaci uopste misle da moze da pobedi u ovom zivotu ahhaha

Kakva katastrofa, kostimi muških igrača ružni i vulgarni. Pesma je užas, nadam se da neće u finale...

Kao da nije dovoljno što je pesma samo po sebi pretenciozna i prenapadna, morali su da je dopune istim takvim nastupom. 💀 Grozno, nadam se da neće u finale, iako verovatno hoće.

Ova žena mi je išla na živce na početku sezone, ali vremenom su mi neki delovi pesme ušli u glavu i jako je zarazno, voleo bih da prođe u finale, vidi se da joj je stalo i da gori u želji za finalom 👌🏻

@Aleksa49 i @Kunelaki koji kritikuju Justynu, a dizu Princa u nebesa 🤣🙄
Pa Princ zvuči prelepo za razliku od Justine koja krešti, neslušljiva je. Verovatno nije do nje već do pesme, ali svakako mi je užas. Nastup i kostimi su tek kriminalni...Jedino bih pohvalio njen izgled u 50-im. 😊

Ma njoj svaka čast na energiji, nije ništa lično, samo meni ne sjeda ništa, ni pjesma, ni nastup. Podsjeća me na Andreanu Čekić

Energija i stas, za te godine-kapa dole. Sve ostalo mi je jezivo loše - od pesme, do neslušljive interpretacije i (verovatno) kičastog nastupa.

Žena zadala domaći zadatak svim ostalim učesnicima, pogotovo bopovima u pokušaju. Neko pleše na pilates lopti, a ova neustrašiva žena u pedesetim visi sa plafona! Osim toga dosta ljudi je promenilo mišljenje o pesmi, tako da je već uspela.

Back