• Tokom evrovizijske nedelje strogo je zabranjeno deljenje neovlašćenih snimaka proba za Pesmu Evrovizije, kao i objava koje nisu iz zvaničnih i javno dostupnih izvora, i na javnom i privatnom delu foruma. Takvo ponašanje može za posledicu imati ban sa foruma.

pl Poljska 2026: Alicja - Pray

U svakom slučaju proći će bolje nego da nisu uopšte plaćali reklame. Neka 100 ljudi glasa od milion koji vide opet je bolje nego ništa. Da li će tih 100 ljudi doneti neki poen to je druga stvar.

Sumnjam da prosečnoj osobi iskaču njene reklame na YT, već samo nama fanovima zbog algoritma. Za razliku od Malte, njihova kampanja nakon dobrih reakcija na isečak probe možda i urodi plodom. Takođe mislim da prolazi u finale.

Evo vidite ovu temu, bila je mrtva dok nisu krenule reklame i sada napravišmo par desetina postova o njoj. E isto to se događa i u drugim grupama. Što kažu starlete, nije važno šta piše samo da je slika lepa.

Iskakaće reklama svakom ko sluša muziku, ne verujem da su toliko glupi da koncipiraju kampanju samo na ESC fanove.

Ali ako nisu komercijalne reklame, već marketing drugim putem, kontaktiranjem mejlovima, putem društvenih mreža, onda tu nema finansijske investicije, osim naravno, investiranog vremena, ali to pretežno rade oni koji su na odgovarajućoj funkciji u timu, pa im je to i u sklopu posla.

Meni nakon što sam pretraživala neke države između ostalog i Poljsku za ovu fsc temu kod zelenog, čim sam ušla u poljsku neku random pesmu krenula mi je da iskače. I od tad svaki dan po 6 puta. A ovako drugi mi kažu da njima ne iskače, što me dovodi do zaključka da je nude većinski onima koji gledaju bilo kakav sadržaj vezan za Poljsku makar i samo reakciju na njenu pesmu. Što bi onda značilo da gađaju ljude kojima bi potencijalno mogla biti država Poljska bitna iz bilo kog razloga.

Ne znam, možda je kod nas je bila ispod radara ali verovatno imaju jako dobar nastup koji je kliknuo kod ljudi koji su ga videli pa se stvorio verovatno opravdani wow efekat.
Meni pesma skroz meh😅

Realno, trebalo je da izlete. I drugim dobrim vokalistima (a ona to svakako jeste) se dešavalo da izvise, ne vidim zašto bi njoj to bio alibi za ne baš dobru pesmu.

Ja mislim da je ona pobedila po ziriju. Negde sam vec napisao da ziri voli te gospel pesme sa vrhunskim glasom, a mislim da su takmicari generalno losije pevali juce

Back