• Tokom evrovizijske nedelje strogo je zabranjeno deljenje neovlašćenih snimaka proba za Pesmu Evrovizije, kao i objava koje nisu iz zvaničnih i javno dostupnih izvora, i na javnom i privatnom delu foruma. Takvo ponašanje može za posledicu imati ban sa foruma.

pl Poljska 2026: Alicja - Pray

Ja volim pesmu od početka. Isečak okej ništa specijalno. Ne znam imam osećaj da ipak neće proći, mnogima je pesma mess doduše i jeste na momente 😭

Isječak bolji nego pjesma u svakom slučaju. I dalje mi je preloše za prolazak sve skupa

Žiri će Ališu Kiz sa Temua poslati u finale . Vokalno kida , nema šta . Nastup su joj dosta upgrade-ovali , ali to ne menja činjenicu da joj je pesma bezveze .

Pokidali su sa nastupom! Onaj dio kad puše suhi ledi je baš moćan i efektivan. :love: Baš su me Poljaci pozitivno iznenadili, možda ovo stvarno bude godina kada ih žiri nagradi.

Jedino žiri može ovo spasiti, ali nisam uveren da će biti dovoljno za finale. Isečak je fin, ali pesma je prevelika pomija, što je zaista šteta uzimajući u obzir Alicijin kvalitet.

Hm, prolazi ipak? 🤓:)

Ovaj Youtube komentar mi je zanimljiv:
"As a Pole, I find it hard to believe that our staging is done with class and not complete trash." :D

Svaka cast na produkciji nastupa, ali ovo meni i dalje ostaje najneharizmaticnija nacija na planeti

Ma nju ce pogurati ziri i mozda malo poljska dijaspora. Nema sanse da ziri ovo ignorise. Secam se da su prosle decenije gurali te gospel pesmice na vrh (Austrija 2018, Svedska 2019)

Upala je u top 10 tako da je svašta moguce. Biće tu velika borba između Crne Gore, Poljske i možda Portugala. Oni su uvek talija i izvuku se. Jedini ko je meni siguran out je Gruzija i San Marino

Žiri će Ališu Kiz sa Temua poslati u finale . Vokalno kida , nema šta . Nastup su joj dosta upgrade-ovali , ali to ne menja činjenicu da joj je pesma bezveze .
Ovo je savrsena pesma za clanove zirija koji drndaju telefon dok idu pesme. Ona super peva, kada podignes glavu ponekad vidis dobar nastup, muzika te ne ometa od instagrama/redita/tindera... Finih 4-6 poena.

Back