• Zbog održavanja foruma, pristup neće biti moguć večeras od 21h do završetka radova (nekoliko sati).

pl Poljska 2026: Alicja - Pray

Realno je pokidala vokalno, pesma jeste malo messy ali nije losa.

Poljska biracial lightskin queen!! Ja sam early 2000s R&B fanatik tako da volim ovu numeru!!

Bgm ovo je jedan od retkih nastupa na koji sam se vraćao, ideja sa platformom je interesantna. Vrlo moguće da je komforno ušla u finale, vidim i poljaci da su se izložili u jutjub komentarima.

Jedan od onih momenata kada ti nastup od pesme koja ti se prvobitno nije svidela napravi dobru pesmu.

Sad se Poljaci uključuju, eto njoj finog tvt plasmana a i žiri će je cijeniti

Baš gledam s kakvim oni sve glupostima od pjesama zadnjih godina prolaze u finale (izuzev Ochmana), više sreće nego pameti muzičkog ukusa

Ušao sam na komentare ispod članka jednog HR portala vezano uz sinoćnje polufinale, pitanje je bilo Tko vam je bio najbolji i začuđujuće puno puta ljudi spominju Poljsku kao najbolju ili jednu od 2-3 najbolje 😶

Poljakinja je odlično pevala, to joj je glavni adut, uz solidan nastup. Izvukla je maksimum iz pesme, koja je dosadna.

Pa upravo to, iskoristila je najmoćnije oružje koje ima-glas, i to je to. Legitimno.

Moja keva nije tiktokerka, naprotiv, ali je otkinula na Poljsku, oduševila je lol. :ROFLMAO:

Moja keva nije tiktokerka, naprotiv, ali je otkinula na Poljsku, oduševila je lol. :ROFLMAO:
Meni je kod moje logično da nju izabere jer je fan The Voica, mada 2021. joj Blind Channel bio favorit. 😂

Pa kaže

In my era, no more errors, so stay out of my way
Droppin' all them number ones with white gloves on my hands

sassy-lady-naah.gif

pl Poljska 2026: Alicja - Pray
Back