pt Portugalija 2023: Mimicat - Ai Coração

Ova pesma mi je totalni guilty pleasure. Jedna od boljih pesama koje je Portugal slao. Siguran sam da bez problema ulazi u finale.

ide ova dalje samo zbog loše Holandije, inače Portugal generalno loše stoji u TVTu, nju su vadili žiri osim 2017. kad su pocepali sve.

3144NZN.jpg

Nekako mi nije to to kad je ne vidim u crvenoj haljini.

Nisam iznenađen prolaskom, otkako je odabrana je bilo jasno da će ovo u finale. Publika jednostavno voli ovakve pjesme

Ona je to iznela kako treba i zalsuženo je u finalu. I dalje nisam najveći fan pesme, ali cenim energiju.

Ma zena je RAZVALILA! Malo mi fale bolji efekti, ova svetla su mi nekako 2010. ali zato njena energija je sve!

Meni je ona bila sigurni finalist sve do proba, a onda sam se malo usrao jer mi je djelovalo prazno, ali danas je bila najbolja meni, rasturila 👏

Super što smo saznali da su i Frajle ESC konkurentne. :ROFLMAO: Šalu na stranu, nastup mi se nije nešto svideo, ali je bila dobra, zasluženo.

Očekujem da će Portugal znatno uznapredovati na kladionicama do subote. 🧗‍♀️

Mimicat je Konstrakta ove ESC sezone

-Neko ko skoro pa nije bio primećen u ESC nedelji dobija ogroman hajp iza pesme
-Minimalistički nastup
-Žena karakter

Očekujem top 10 za Portugaliju (y) :ptb:

Meni je ovo skroz simpatičan paket mada lično nije bila moj finalista, u svakom slučaju zaslužen prolazak.

Ona mi je delovala vokalno najstabilnija. Plus definitivno emituje energiju kroz pevanje to publika oseti.

Ja sam Mimi Mačkicu zavoleo na prvo slušanje još na FdC, međutim kada sam video probu i činjenicu da nema led ekrane, scenografiju bilo kakvu iskreno sam se uplašio za prolazak, ali sinoć je ona pokidala! Dokazala da joj nije potrebno ništa od gore navedenog. Žena je pojela 90% konkurencije i nije ostavila mrvice 😂😍. Mimicat je definitivno ovogodišnja Monika LIUGEND. Kao pojava sama po sebi zrači nečim neverovatno divnim.

Portugalski kabare je stvarno lepo izgledao sinoć. Meni se svidelo

Back