pt Portugalija 2023: Mimicat - Ai Coração

@Marko @Tinte

U subotu će morati neko da mi dodaje maramice ovde, teći će reka suza kada na scenu kroči portugalska ikona, Lara Li.. 🥺 To ćeš ti Tinte, Marko je uposlen dobrano.. Znam da je PZE baš tada ali moraće neko na kratko da se iskrade, da vam ne nestanem sa lica zemlje.. da me ne proguta pučina...

oprah-crying.gif

@Marko @Tinte

U subotu će morati neko da mi dodaje maramice ovde, teći će reka suza kada na scenu kroči portugalska ikona, Lara Li.. 🥺 To ćeš ti Tinte, Marko je uposlen dobrano.. Znam da je PZE baš tada ali moraće neko na kratko da se iskrade, da vam ne nestanem sa lica zemlje.. da me ne proguta pučina...
Zao mi je, ali ces morati naci nekog treceg. Necu ispratiti ni PZE. Radicu tada. :(

• Sad
Reactions: Mrm
Nasci Maria mi je fantazija, jako bih je voleo u Liverpulu

• Like
A ova pesma iz drugog polufinala mi je baš grower..
Spot je bogovski...

Izuzetno su zadovoljni probom Lare Li kao i ona sama, i očekuje se da legenda može u finale!! ❤️

anime-tears.gif

I Edmundom Inaciom su zadovoljni! 🙌
Za Ivandra nisam uspeo da pročitam..

Video sam i čuo božanstvenu Laru Li... Uspeo sam... Hvala ti, legendo.. 😪

I'm devasted.. 😪
🇵🇹 ne zaslužuje ovu umetnicu više.. 😪
Ovo je nešto najlepše u ovoj celoj NF sezoni.. Anna Oxa je nešto potpuno drugojačije.. Ovo donosi nešto posebno, nešto vanserijsko, nešto gde u 3 min odlutaš u daleke svetove, da te nema, toneš u dubinu Atlantskog okeana daleko talasastih obala Portugala..

@Marko

Nakon što su se slegli utisci posle ispadanja ikone Lare Li, mogu da kažem da Edmundo Inacio delivered big time.. 🤩🇵🇹🥳

FdC final:

1. Esse Povo "Sapatos de cimento" 10/10
2. Ivandro - "Povo" 10/10
3. Edmundo Inacio - "Festa" 10/10
4. You Can't Win, Charlie Brown "Contraste mudo" 10/10
5. Cláudia Pascoal - "Nasci Maria" 10/10
6. Neon Soho - "Endless World" 9/10
7. Inês Apenas - "Fim do mundo" 8/10
8. Voodoo Marmalade - "Tormento" 8/10
9. SAL - "Viver" 8/10
10. Bárbara Tinoco - "Goodnight" 7/10
11. Churky - "Encruzilhada" 7/10 - može da raste
12. Mimicat - "Ai coração" 7/10
13. Dapunksportif - "World Needs Therapy" 4/10 - ovo odabrati kao WC za finale, umesto Lare Li je kriminal! "Jury Needs Therapy" 🤢🤮

Kako "A Festa" ima dobar tekst!! 😱🥺
Perfektan... ❤️
A kakva boja glasa, kakva seta u tom vokalu, sa primesama strasti, nadanja i patnje. Naprosto poželim da slušam Edmunda kako peva na nekoj cosy proslavi, negde ušuškano u krivudavim, strmim ulicama magičnog Portu, sa živopisnim zgradama, dok blagi povetarac sa Atlantika rashlađuje vazduh, negde u rano proleće.. 🇵🇹
Ovo je nešto nestvarno.. 🥰

I ja bih voleo da Edmundo pobedi. Ne dopada mi se Mimicat-ina pesma, ili kako se već zove.

• Love
Obećao sam sebi samome da ću ove godine po prvi put ikad pratit FdC i spreman sam ispuniti to obećanje.

Jedva čekam Mf i ovo, završnica nf sezone 🙏

Redosled nastupa u finalu:

1. “Nasci Maria” – Cláudia Pascoal
2. “Encruzilhada” – Churky
3. “Sapatos de Cimento” – Esse Povo
4. “Goodnight” – Bárbara Tinoco
5. “Contraste Mudo” – You Can’t Win, Charlie Brown
6. “Tormento” – Voodoo Marmalade
7. “Fim do Mundo” – Inês Apenas
8. “Ai Coração” – Mimicat
9. “World Needs Therapy” – Dapunksportif
10. “Endless World” – Neon Soho