pt Portugalija 2026: Bandidos do Canto - Rosa

I meni je nešto kliknulo tek u nastupu, a sad mi je zapravo i u studijskoj verziji top.
Nekako su se uklopili i režija i celokupna estetika nastupa i glas (i još više stav) frontmena i sama pesma. Sve bre organski.
Najveća pohvala za režiju koja razume pesmu i njenu atmosferu.

Last edited:
Ako su i dalje na tome da istih dvoje izvođača želi na ESC, iskreno se nadam nekom čudu i njegovoj pobedi iako je jedva prošao u finale. Pesma mi je lepša nego od onih Bandidosa.

Rosa je prelijepa pjesma, nastup -10.
Andre je u tom pogledu baš fino uklopio nastup sa pjesmom

Bandidos savršeni vokalno, skoro pa identično studijskoj verziji, ali stvarno, koji K je sa ovim nastupom i režijom? 💀 Pa svetosavska školska priredba izgleda bolje.

Ja sam bukvalno ugasio nakon minut, preloš nastup baš

Ja mislim da ipak oni idu, ali ovo iz korena mora da se menja, inače NQ kao kuća.

Sasvim solidan FdC kao obično, a Andre i Bandidos mi se ne sviđaju nastupi i ne vidim nikoga od njih da prolazi u finale, nije ni do portugalske niše i avangardnosti nego jednostavno nedovoljno ostavljaju utisak.

Redosled nastupa je zanimljiv,, da li će ovog #10, koji je i favorit fanova ubeđivati da ipak prihvati ili će ići neko od ovih koji su izrazili želju, bez obzira na plasman? :unsure:

https://pbs.twimg.com/media/HCa0TqxbYAAzbSP?format=jpg&name=large

Inače, čitam da ih je ipak troje potencijalnih u igri, ovaj dečko valjda nije rekao ni "da" ni "ne." Možda, po pesmi čak i najbolja opcija, mada opet nastupa bez.

Presimpatični su im voditelji, ali brate, brbljaju trista na sat.
Krećemo polako, bilo je i vreme.

Bandidos - pa šta znam, lepo je ovo, ali nekako ne verujem da bi imalo bilo kakav rezultat čak i uz doradu, što ne ne mogu reći za ostale dve u konkurenciji. :)
Joao - lepo on peva, ali ovo deluje suviše uspavljujuće.

Last edited:
Sviđa mi se Gonzalo, a za Andrea ne mogu biti objektivna, ne sećam se koliko sam puta preslušala pesmu. :ROFLMAO:

Marquise - zanimljiv je ovaj pop (rok ili šta već) na portugalski način

I naravno, grin room na polovini izvođenja.

Last edited:
Čini mi se da publika ima prvu značajniju reakciju na ovog Sandrina. Možda on i završi na ESC na kraju?

Verovatno i zaslužen pobednik, mada svakako poštujem odluku, čak bih rekla da je i podržavam. :)

Verovatno i zaslužen pobednik, mada svakako poštujem odluku, čak bih rekla da je i podržavam. :)
Ako samo Andre i Bandidosi zele na ESC, onda ce verovatno ici ko bolje bude plasiran od njih dvoje, ili?

Pa verovatno, ostaje da vidimo. Nego, i Sandrino se pretpostavlja da bi možda hteo (nije rekao ni da ni ne, prema informacijama), pa ne bih isključila da on bude najbolje plasiran, a čini se da ga i publika voli. Mada je sličan tip pesme kao i Dinis, pa možda zuato.

Back