• Tokom evrovizijske nedelje strogo je zabranjeno deljenje neovlašćenih snimaka proba za Pesmu Evrovizije, kao i objava koje nisu iz zvaničnih i javno dostupnih izvora, i na javnom i privatnom delu foruma. Takvo ponašanje može za posledicu imati ban sa foruma.

pt Portugalija 2026: Bandidos do Canto - Rosa

Evo i vaših ljubimaca.

Foto: ORF/Klaus Titzer

eurovision2284.webp

Ja sam mislio da su se oni samo za probu tako oblačili, pa gde su im ona odela 🫣

Meni iskreno, u tim odelima izgledaju starije nego u ovoj kombinaciji stajlinga.

Setim se Saudade i priželjkujem bar tako neki intimni momenat koji je slabo zastupljen u 1. pf
što im ide u korist..

Pa i ja volim da poslušam ovu pesmu i prijala jeste, ali apsolutno pravedno ispadanje. U odnosu na ostale nastupe, trud drugih takmičara, bila bi sramota da su oni prošli.

Meni ova pjesma bila veći dio sezone dosadna, ali danas mi ih je bilo fino za slušat, nekako u svom ovom cirkusu mi legla pjesma, volio bi da su ušli umjesto Belgije

Imali su bolje predstavnike ali samo ovi i još 2-3 su bili spremni da idu. Sigurno Portugal nije hteo sebi da dozvoli dramu da pobedi neko ko neće ići.

Hvaliim te boze sveti petre da ovo nije proslo, stvarno bi bilo previse da su se opet provukli.

Meni je ova pesma jako prijatna i u top 3 polufinala mi je (dobro, večeras bi mi bila 4. mesto) i lepo bi bilo videti ih u finalu jer su se istakli :giggle:, ali mi opet i nije žao ispadanja jer je to znak da moraju više da se potrude i ne može baš svake godine na sličnu foru.

S druge strane, neke zemlje nažalost prolaze konstantno na istu foru što nije fer, ali takav je život.

Nije bilo strasno, ali bas nije imalo ni za sta da se uhvatis. Bili su okej i nista vise.

Back