Otvoreno pre neki dan! U četvrtak čini mi se!Jamie's Italian, lanac restorana italijanske hrane Džejmija Olivera, se otvara uskoro u Beogradu na vodi. Na linku ispod možete naći tačan datum i da se prijavite za posao. Ima nekoliko otvorenih pozicija.
https://www.jamiesitalian.rs/en/ji-serbia/
Ahahaha, izgleda sam pogrešno razumeo priču.. Ovih dana sve sa pola mozga upijam, toliko informacija ima da će mi glava eksplodirati...Zar u četvrtak nije bio samo otvoreni dan za zapošljavanje? Bio prilog na RTS-u da došli kandidati, popunjavali upitnike, bili neki prvi razgovori. Rekoše da iz budućeg restorana nisu davali izjave ali nezvanično otvaranje se očekuje u februaru ili martu. Da nisu kolege išle da traže nov posao?![]()
Očekivao sam da kao većina konzulata barem imaju neko dežurstvo ili da se javljaju malo duže od tog čudnoog radnog vremena, a pogotovu što šalju brdo neispravnih zahteva za glasanje, koje im vraćam uredno....Pa dobro šta, šta si očekivao ? Bar te nisu slali da nudis cveće ljudima ispred trezora.
I tema se trgnula, ali naš konzulat u Istanbulu slabo..Drago mi je da se malo trgnula ova tema, letos smo najvise pisali ovde![]()