Poslovi

A mi Bebi Hiltonu:

dijana-jankovic.gif

Nestalo mi je neko rešenje poprilično bitno..tražim sad svuda da nije zatureno negde...ne mogu da verujem.. 😭

Ja rešenje nisam našao.. Možda ću imati problema zbog toga..

Da ga nije maznuo neko od kolega? Valjda će se rešiti to.

• Like
Reactions: Mrm
Pa zar ne mogu samo opet da ga odštampaju?
To je iz ambasade u Bernu, potpisnik je ambasador...
Ta neka rešenja donose fizčki originale u Bg, ne daju da se šalje ni online...ne znam zašto...

Još je ostalo da sam ja ili neko drugi arhivirao slučajno sa drugim nečim...to ću sutra da vidim, ako ne, onda čekam šta će mi reći od ponedeljka...

Ja već treću subotu moram da radim. Ovo nije normalno. A rad bude ovakav : dodjem , pijemo kafu sat vremena, uzmemo nešto da iskopiramo, pošaljemo mejl I Aj kući. Znači u suštini ništa, al se cimas da dodjes.

Ovde pišite ideje kako da odbijem rad vikendom ubuduce. Znači moram biti uljudan i sa razlogom da ga odbijem, a ne jer mi se neće da radim. Već tri subote sam radio, a i pre toga je bilo par subota. Mogu da kažem da idem negde i slično, ali to mi neće rešiti problem za ubuduće.

Predloži da završite sve što imate tokom radne nedelje (ponedeljak - petak). Šta je to što radite subotom, da li vam stigne u subotu ujutru nešto što morate baš tad da obradite ili možete u petak? Ako može u petak, onda tako. Sve što se ne završi tada, prebaci se na ponedeljak.

Pa što je najcrnje ne radimo ništa ni subotom. Napisao sam popijemo kafu i kao nešto uradimo, što je skroz nepotrebno i može da sačeka radni dan. Ali šefici se dopada što tada nema nikoga u kancu i kao možemo na miru da radimo. Najjače je što kad krene da ide kući posle sat ili dva, kaže meni ti ostani tipa do jedan. (?!) Nisam ostao nikada već odem čim vidim da je zašla kolima iza ugla ali opet ...
Treba mi neki dobar izgovor koji ću moći da upotrebljavam, znači mogu ja raditi subotom tipa jednom mesečno ali sad krenulo svaku jbt

@Endrega

Pa pitaj je da li može da budete na vezi do nekog vremena subotom pa ako treba nešto da ćeš u tom slučaju doći.. Da ako neme potrebe da dolaziš subotom možete se dogovoriti po potrebi..
Koja su ti zaduženja subotom, jel se javljaš na telefon neki, nije mi poznata i jasna priroda i potreba posla da bih ti kazao... :)

Zapravo, to je istina nažalost, jer minimalna plata ni ne bi trebalo da se prima osim u posebnim slučajevima kada je firma u problemu pa dok se ne oporavi, ali u praksi to nije tako već se minimalac daje u normalnim okolnostima, pa ne čudi što ga prima pola miliona ljudi. Minimalna potrošačka korpa za tročlano domaćinstvo za maj 2023. je 51.874,39 dinara, a prosečna potrošačka korpa 99.289,04 dinara. Prema minimalnoj korpi, dnevno po članu domaćinstva, troši se 27 dinara za prevoz... Ne znam čime može da se preveze za taj novac. Za odeću i obuću cela porodica mesečno treba da troši 1307 dinara u okviru minimalne korpe, a za restorane 385 dinara iliti tročlana porodica da ode u restoran za 3 evra, kako da neće, u prevodu, ne ide se uopšte u restorane i hotele.

B3iAD0Y.jpg

oH2vkIl.jpg

7LqDvye.jpg

Qq0SQT4.jpg

Back