Poslovi

Pa ti se prijavi tamo gde nije velika konkurencija. Npr. na poziciju frontend programera u mojoj bivšoj firmi uglavnom se prijavljivalo do 20 kandidata, od toga deo nije ispunjavao ni osnovne uslove, polovina se pozove na razgovor i eto. Za Java programera se prijavljivalo nešto više, ali i dalje dvocifren broj. Sa druge strane, za trgovinu i administrativne poslove, zna da se prijavi i po 500 ljudi.​

Miloše ja sam bio i u privatnom sektoru, ja sve znam, ne moraš to meni da pričaš..
Nismo svi za IT i taj tip poslova, naprosto nismo po prirodi stvari...

Ubaci ti mene Miloše ono što smo se dogovorili, sportski komentator, posebno za atletiku!! ❤️😍

Nisam ti rekao da ideš u IT sektor niti treba, već dao samo primer posla gde je možda manja konkurencija. Vidimo da dosta kukaš po forumu ali očigledno smatraš da ti je u državnom sektoru bolje i da tu treba da ostaneš.

Ok, shvatio sam - poenta posla je ako može da se ne radi gotovo ništa, a da se dobija pristojna svota novca za lagodan život. Pada mi na pamet ili Zadruga ili da se oženiš za milionera pa da budeš domaćica... treće nema.

Ne nego je poenta da za ove pare ne gineš kao za 300 000 rsd mesečno, nego za te pare da radiš kao tvoji roditelji.. Eto, tako ti je to...
Ovo sigurno nije pristojna svota novca za lagodan život...

Ok, shvatio sam - poenta posla je ako može da se ne radi gotovo ništa, a da se dobija pristojna svota novca za lagodan život. Pada mi na pamet ili Zadruga ili da se oženiš za milionera pa da budeš domaćica... treće nema.
Imaš i što za regularnu platu od 70 000, 80 000 rsd, pa u do 100 000 rsd, ne dolaze na posao, ali rade stranku.. Rade ulicu, call centar, društvene mreže, portale, po potrebi, kako se kaže.. 🤭❤️🥰
Ima i koje poznajem, zaposlili su ih regularno ali su videli da nisu za to pa su se dogovorili ovako, da ne dolaze, ali da pojačano rade stranku, oosebno kad su izbori i da ostane ta plata..

Last edited:
Mrm, da stvarno gineš verovatno ne bi imao vremena ni da pročitaš šta se piše na forumu ili tražiš fotke Kačavende. Hajde budimo malo ozbiljni i realni... normalno da nekad ima malo više posla, ali nekad ga gotovo i nema.
Stvarno ne znam šta očekuješ... pa ni taj posao sportskog komentatora o kojem govoriš nije jednostavan. Takmičenja se održavaju i vikendom i praznicima, vrlo često ne spavaš noćima jer treba da komentarišeš nešto što se dešava na drugom kraju sveta. Sve ima pluseve i minuse.

Ne vredi... Nisi svestan, ne može se to pričati nekome ko to nije prošao očigledno..
A to za forum, čista glupost.. Nekoliko puta sam to uradio dok sam na poslu, jer ja na pauze kažem ti malte ne i ne idem, uglavnom to radim van posla sa slikama... I na to se ne troši ne znam ti ja koje vreme..
Pritom sam na forumu godinu dana, i pitanje koliko ću biti, a ovde već skoro 7 godina, tako da to nema nikakve veze..

Tačno, ja nikada nisam radio. Živim od babinog nasledstva. Teško da mogu da shvatim koliko je težak zivot radnika u državnom sektoru. 😅

Ovo ne možeš, ovo ne bih preporučio ni neprijatelju... Ja ti najiskrenije i najotvorenije kažam, ali dobro..

Mene boli, mene razara, što sam vama ja PROBLEM, ja vam smetam što vam se malo požalim i otvorim, a ne do juče kafe kuvarica, a sad sa većom platom od mene, stranka joj sredila u roku od 2 godine diplomu srednje, pa diplomu fakulteta, ona vam nije u ovoj zemlji problem jer vam se ne žali na forumu, a Mrm vam jeste.. 🥺🥺🥺 Mrm će da vam počine uskoro, neće ga ni biti...ma i treba Stanija da pelješi državu kad može.. Samo napred.. A mi ćemo da umremo od rada i tenzije...

Morao sam da sačuvam ovaj post. 😂
Sačuvaj i dodatak sa Stanijom, trebaće ti.. 😉
Ali tebi je smešno, a ne znaš, možda ćeš čuti kao za onu firumašicu naknadno, da me samo neće biti odjednom..

Morao sam da sačuvam ovaj post. 😂

Kako si bezobrazan, perfidan, lukav, proračunat, tačno vidim, pokušavaš da me isprovociraš da te uvredim ili oteram, što bi većina već uradila pa da letim.. Ali nećeš maco, NEĆEŠ, evo kunem ti se...

Pa navijači i huligani i njihove partnerke su vam na platnim spiskovima opština i ministarstava, a ne dolaze na posao, imaju radno mesto za stalno za po 70-100 000 rsd mesečno.. I odrađuju im šta im treba.. Niste ni svesni..

A Staniju su hteli u NBS, i to baš na dobru platu, ali je neko to stopirao, rekli su "Dajte stvarno da ne napravimo totalni belaj" pa su ipak to nekako zaustavili.. 😬

Kako si bezobrazan, perfidan, lukav, proračunat, tačno vidim, pokušavaš da me isprovociraš da te uvredim ili oteram, što bi većina već uradila pa da letim.. Ali nećeš maco, NEĆEŠ, evo kunem ti se...
Najjače nešto. 😂

Back