Predlozi i utisci o forumu

Au, power move moderatora.

Sada će biti 50% manje komentara na forumu pošto je svaki drugi komentar bio njegov 🥲

Šta reći za lika koji i pored restrikcija oko postova i konstantnog gledanja kroz prste uspe da dobije trajni ban? Bilo je i vreme.

Ja sam ga primetila, imao je Maju Nikolic na profilu i ne mnogo poruka. Sad, mozda je na rezimu odobravanja, pa svi ovi postovi koji su objavljeni su pristojni, msm kao i svi drugi.

Svaki put kad je nešto napisao bila je neka toksična poruka, ne čudi me ovakav epilog.

KONSTRUKTOR neće nedostajati, verovatno jedan od najgorih učesnika u diskusijama u istoriji foruma. Ne znam da li je jednom uvažio tuđe mišljenje.

Biće svakako još ovakvih padobranaca kao što je pomenuti Rastko kako se bude bližio PZE.

Iskustvo je pokazalo da, zaista, u 30 poruka može savršeno da se vidi da li neko dolazi sa namerom da bude aktivan član koji će doprinositi diskusijama ili ima druge namere.

A srećom, ako se ispostavi da namere nisu dobre (kao večeras), sve te gadosti i nervni slomovi ne dolaze do javnosti i problem se rešava po kratkom postupku.

Forum moze da se cita kad nisi ulogovan ali ne mozes da komentarises.
Da naravno, nego sam mislila preko profila. Ako je potpuna zabrana u smislu da ne može ni privatne poruke da koristi, super.
Prošle sezone sam se pridružila i on je bio među prvim članovima koji mi se tako javio. Udavi čovek. Udavi.

Ne razumem kako neki ljudi nemaju granicu, ni zrna tolerancije, sluha da saslušaju druge. Dobra odluka.

Poslednjih par meseci u neku ruku jeste zlatno doba foruma sto se tice incidenata, stvarno ne vidim da je bilo nekih incidenata 😂 daj Boze da se nastavi ova harmonija

Da naravno, nego sam mislila preko profila. Ako je potpuna zabrana u smislu da ne može ni privatne poruke da koristi, super.
Prošle sezone sam se pridružila i on je bio među prvim članovima koji mi se tako javio. Udavi čovek. Udavi.

Ne razumem kako neki ljudi nemaju granicu, ni zrna tolerancije, sluha da saslušaju druge. Dobra odluka.
Ne može da se uloguje, a samim tim ni da šalje privatne poruke. Ako se poklopi IP adresa koju je koristio, neće moći ni da čita forum kao gost.

Back