Predlozi i utisci o forumu

Milose, da li mozes da proveris i azuriras algoritam da se u novim temama direktno otvara stranica sa najnovijim (poslednjim) postovima? Nove teme se trenutno otvaraju na pocetnoj stranici.
Ako sam dobro primetila, u starim temama je podeseno da se prilikom ulazenja u odredjenu temu direktno ide na poslednju stranu.
Thnx 😀

Nisi dobro primetila. Svuda je isto, tj. ako ima nepročitanih postova u nekoj temi i vidljiva je žuta ikonica NEW, onda se klikom na link ide na prvi nepročitani post, nevezano za to koja je stranica u pitanju, ne mora biti poslednja. Ako nema novih postova, onda se uvek otvara početna strana, ali ako želiš na poslednju, prosto klikneš na broj poslednje strane ili datum sa desne strane spiska tema.​

Nisi dobro primetila. Svuda je isto, tj. ako ima nepročitanih postova u nekoj temi i vidljiva je žuta ikonica NEW, onda se klikom na link ide na prvi nepročitani post, nevezano za to koja je stranica u pitanju, ne mora biti poslednja. Ako nema novih postova, onda se uvek otvara početna strana, ali ako želiš na poslednju, prosto klikneš na broj poslednje strane ili datum sa desne strane spiska tema.​
Hvala na odgovoru, Milose. Nisam znala da je ta zuta ikonica New aktivna, mislila sam da je samo oznaka da ima novih postova. Ostalo znam. Txnx 😀

Pa i nije ikonica aktivna, već ako nje ima, klikom na naziv teme otvara se prvi nepročitani post (dakle, ne nužno na ikonicu).

Meni ta lobanja nije prestala da bude jeziva.

Pa šta ja da kažem kad sam “iz fore” u jednom danu od svih mogućih dobio 100 lobanja jer sam govorio da me uznemiravaju i kao ajd da te natrpamo jer nam smešno.

Pa šta ja da kažem kad sam “iz fore” u jednom danu od svih mogućih dobio 100 lobanja jer sam govorio da me uznemiravaju i kao ajd da te natrpamo jer nam smešno.
Meni telefon i dan danas baguje od tog dana i silnih notifikacija.

Pa kad je lobanja dvosmislen simbol i može da znači bilo šta. Uvesti lepo ona 4 simbola iz one Rambove pesme "**rac, **pe, **čka, **sa" i neće biti nedvosmislenosti

Back