Jel mi selo placa racune pitam?I ja sam isto sakrio zbog ljudi koji vode evidenciju mog vremena provedenog na forumu, kao da mi oni plaćaju račune za struju i net.![]()
Ovo prvi put čujemo, jelda? Da li je publika nekad čula, za, kako?To ko ja kad sam se trudio da ne pišem ništa na starom forumu zbog onog proseka poruka po danu.
Hvala na odgovoru, Milose. Nisam znala da je ta zuta ikonica New aktivna, mislila sam da je samo oznaka da ima novih postova. Ostalo znam. TxnxNisi dobro primetila. Svuda je isto, tj. ako ima nepročitanih postova u nekoj temi i vidljiva je žuta ikonica NEW, onda se klikom na link ide na prvi nepročitani post, nevezano za to koja je stranica u pitanju, ne mora biti poslednja. Ako nema novih postova, onda se uvek otvara početna strana, ali ako želiš na poslednju, prosto klikneš na broj poslednje strane ili datum sa desne strane spiska tema.
Meni telefon i dan danas baguje od tog dana i silnih notifikacija.Pa šta ja da kažem kad sam “iz fore” u jednom danu od svih mogućih dobio 100 lobanja jer sam govorio da me uznemiravaju i kao ajd da te natrpamo jer nam smešno.