Predlozi i utisci o forumu

Meni je svejedno imali mi lubanju ili ne, ali nije nikad ni bio problem u njoj nego u ljudima, korumpirali su lubanju, napravili od nje zlikovca 😞
tačno

Lobanja je jedina žrtva u ovoj situaciji.

Mnogo faktora utiče na negativnu energiju ovde, ali jedna od njih jesu lobanje ili ja tebi dve ,ti meni pet. Lični sukobi su uzeli maha. Ipak se većina ovde poznaje godinama. Mislim da ovde niko nikoga ne mrzi nego dosta ima prgavih kataktera 😂 Ako ti neko ne odgovara, produži.

Mnogo faktora utiče na negativnu energiju ovde, ali jedna od njih jesu lobanje ili ja tebi dve ,ti meni pet. Lični sukobi su uzeli maha. Ipak se većina ovde poznaje godinama. Mislim da ovde niko nikoga ne mrzi nego dosta ima prgavih kataktera 😂 Ako ti neko ne odgovara, produži.
Frustrirano to sve, moj libertà.. 😌😁
Uključujem i sebe..😂

@Mrm Ne, ja bih voleo da ogoliš dušu i budeš direktniji u obraćanjima i da kažeš uvek šta ti smeta. Čini mi se da nekako mnogo maziš, opsuj bre i izađi sa foruma 😂

• Haha
Reactions: Mrm
@Mrm Ne, ja bih voleo da ogoliš dušu i budeš direktniji u obraćanjima i da kažeš uvek šta ti smeta. Čini mi se da nekako mnogo maziš, opsuj bre i izađi sa foruma 😂
Ma nemoj, da prepustim "bojno polje" lošijima od sebe? 😌

@libertà

Obzirom da trenutno imam temperaturu, zapušen nos i bol u grlu, evo me:

522341_screenshot-11_iff.png

😌

Bože, šta je vama sa tolikom prepiskom večeras. Ja sam bio član jednog foruma sa ESC tematikom 2007. godine, gde je takođe bilo nekakvih klanova, bockanja, ali ovde neki što su stariji, to su detinjastiji, umesto obrnuto. Nikako da smirite strasti i nađete nešto pozitivno oko sebe.

@Mrm opaki ratovi se vode, a ja nemam pojma. Ostaću u svojoj vagovskoj auri 😂 za manje od mesec punim simboličnih 25 unutrašnji mir mi je veoma bitan. Mada u pravu je Stole da odiše neka buđava energija, jedino lepo napisano poslednjih dana ( čega se ja sećam) je kada je Mala otkrila da je slušala ulične svirače i raznežila se.

Bože, šta je vama sa tolikom prepiskom večeras. Ja sam bio član jednog foruma sa ESC tematikom 2007. godine, gde je takođe bilo nekakvih klanova, bockanja, ali ovde neki što su stariji, to su detinjastiji, umesto obrnuto. Nikako da smirite strasti i nađete nešto pozitivno oko sebe.

Laku noć

817337_screenshot-37_f.png

Milose, nazalost takvo je vreme. Ne kazu za dzabe "blago onom ko rano poludi".

Ja sam za vreme osnovne i srednje se ponasao i previse zrelo za svoje godine da bi me to dovelo do ludila kako godine prolaze.

Mala deca - mali problemi, velika deca - veliki problemi 😔

Ide jedna sa forumskom posvetom " da bacim tablete, zašto bi se krilo, ovo ludilo ovo ludilo..?" što bi rekla Karla 😏

• Haha
Reactions: Mrm
Back