Predlozi i utisci o forumu

A nas mačkare ko jebe, je l' ?
Mačkari su 'nevidljivi' odnosno oni ne izlaze napolju sa mačkama kao svi ostali i nemaju nikakvu interakciju sa ljudima, mačke su im za kuću/stan tako da oni nisu interesantni.

Medjutim mene interesuje kako vi gledate na ogroman porast nagaznim mina u gradu (naglašavam ovo u gradu, u selu ajde manje više, tamo su prisutne mnogo veće mine od konja, krava... po putu), odnosno na to da li kučići predstavljaju opasnost i da li vas iritira 'neće on, ma samo se igra...'? Takođe, šta mislite da li je normalno izjednačavati kuče sa ljudskim bićem ili možda posmatrati ga još vrednijim od čoveka u našoj društvenoj zajednici?

Eto, interesantna tema za raspravu, verujem da ima i ovakvih i onakvih stavova medju vama

jelena-karleusa.gif

Zašto bi se neko pobogu izjašnjavao o tome, to je intimna stvar? Al ajde nekako ovo ostalo da sažvaćeš ali prva tema.. Molim vas proverite da li čovek ima neku životinju koju potencijalno maltretira ili drži na lancu.
Intimna stvar ? Kako bre intimna, kučkari otvoreno i javno šetaju kučiće napolju, a forum valjda i služi da sukobimo mišljenja

Ja sam apsolutno dog person (iako volim i mačke, ali nijedna životinja nikad kao psi). Svog psa obožavam i volim maltene kao i članove obitelji i ne vidim problem u tome. Količina ljubavi i sreće koju je on ili bilo koji drugi pas u stanju emitirati i pružiti ne može nadmašiti 99,99% čovječanstva.

I čemu čuđenje nad "kučkarima" kad bismo se mogli radije čuditi izopaćenicima koji pse drže na vrućini i hladnoći, na kiši i na snijegu zavezane za lanac ili ih ostavljaju nasred ceste kad im dosade?

I ja sam preferirao pse, u poslednje vreme su mi i mačke postale simpatične, zna i mačka da bude umiljata, samo što one znaju da napuste vlasnika i ne vrate se. :(

Tako je bre, rasplamsao se forum i to u oktobru zamislite...

Dajte temu: Kuče i/ili mače, odnosno Kučkari i/ili mačkari

Istinita priča - pričao onaj psiholog koji je vodio Beosong sa pokojnom Goricom - kad su bili ratovi devedestih u nekim paravojnim jedinicama su kao test provere bezdušnosti davali dobrovoljcima da ubiju mače. :(

Dule ne loži se, nisi video kada sam ja rasplamsao forum u temi LJNP i spajao parove. Ovo će do večeras da izbledi 😂

Dajte temu:
- Rijaliti, Zadruga...

Vidim puno vas koristi mimove sa Pinka i Zadruge

Back