Predlozi i utisci o forumu

druže moj mačak ima veći stepen kognitivne inteligencije od cele tvoje familije
Jao, vidi ga uvredjen mackar. Pitaj svoje goste koji ti dolaze u kucu/stan, da li im ta macka smrdi ili mirise... A pogotovu onaj pesak, verujem da je jako prijatan

Evo predlog za temu, moze, ocete da cujete?

- Brade i brkovi: Kako to da se od pre 5-10 godina opet vratila moda brade i brkova? Da li smo je uvezli od Arapa, odnosno Muslimana jer oni svi imaju brade i brkove, pogotovu ove samoubice i ovi frajeri iz turskih serija? Da li ljudi sa bradama i brkovima deluju ozbiljnijie u drustvu i imaju vise socijalnih poena? Da li su brada i brkovi obavezni u IT svetu?

Aj da vas cujem
Nije do ozbiljnosti u izgledu nego do fetiša. Ljudima su brade postale seksi, moguće zbog Arapa jer su nas naterali da ih se plašimo, pa ono što nam "strano", pomalo "zabranjeno" postane neki vid atrakcije.

Eeeeee moji vi, smeta vam Milena Kačavenda, evo vam Dule kučkar! 😌

zorica-markovic.gif

Da li su brada i brkovi obavezni u IT svetu?
Naravno da nisu. U mojoj i prethodnoj i sadašnjoj firmi, procenat muškaraca sa bradom je ispod 50%.

Jel zna neko gde se uvozi brada? Pitam za druga.
Transplantacijom dlaka sa potiljačnog dela glave, slično kao i kod transplantacije kose.

Inače @Dule ova pitanja su za Offtopic temu, a ne za ovu u kojoj se piše o samom forumu. Ne otvaramo posebne teme za svako pitanje jer se o tome ionako neće diskutovati naširoko.

Back