Meni iskreno najviše bode oči da tako kažem to javno pisanje protiv Srbije u nekim situacijama (da se razumemo, ne treba niko od nas da bude sad neki mega-giga patriota, ali takve stvari koje je on pisao, da imam i blizu slično mišljenje bih zadržala za sebe, mada dobro, ipak je on bio jedinstven) i nekoliko puta samoinicijativno pozivanje na sopstveni ban.
Žao mi je što je došlo do ovoga, ali evidentno je nečim zaslužio.![]()
Ako gledamo samo situaciju nakon koje je dobio ban, ne bih rekao da je zaslužio ali eto Miloš kaže da nisam sagledao sve situacije, a i da ne znam sve situacije. Iskreno, bolje je što ne znam.
Ne slažem se sa njegovim mišljenjem o ovom ratu između Rusa i Ukrajinaca i mislim da je mnogo puta besmislene stvari pisao. Pogotovo kad dođe tema o našoj zemlji. Zaista je imao stravičan način razmišljanja i pisao je svakakve uvrede na račun zemlje u kojoj živi i radi. Opet, onda je tad trebao da dobije ban. Ne sad.
@Miloš ja ne vodim forum, i razumem da tu ima puno stresa i svega. Apsolutno se slažem da ne trebaš da trpiš uvrede, ali smatram da onda ne trebaš da se uključuješ u rasprave s forumašima ako ćeš na kraju da donosiš odluke kao neko ko ima autoritet na forumu. Mnoge rasprave i sam započinješ, u većini slučajeva i jako strogo deluješ, kao da ništa ne sme da ti se kaže... A ako započinješ raspravu ili si se samoinicijativno ubacio u raspravu onda trebaš biti spreman i da primiš negativnu kritiku ili pak i provokaciju.
Nemoj da misliš da se pravim pametan, nisam najpametniji, daleko od toga. Pišem ti kao neutralni posmatrač i forumaš koji je na forumu od 2010e godine i od tad pamtim par slučajeva gde su ljudi dobijali banove, ali ovo juče nije bilo ni blizu toga. I sve situacije da uzmeš u obzir mislim da je ban prestroga kazna u Mrmovom slučaju. Nervira me, ne slažem se s njim, ali ima čovek pravo na svoje mišljenje ma kolko god ono tragikomično bilo. Kakve sam sve stvari ovde čitao, bilo je i gorih uvreda i besmislica.
Last edited: