Predlozi i utisci o forumu

Evo da kažem i ja da bih dao šansu Srboviziji sad.

Od nje sam odustao davno baš, čak nisam unosio rezultate u Excel sa poslednjih izdanja na kojima sam učestvovao, ali sad može.

Tako da je Banja Luka spremna da šalje predstavnika.

Nismo zaboravili na to takmičenje, ali mora jedno po jedno, ne može se na sto strana u kratkom roku. Trudimo se da bude ove jeseni, a takođe valjalo bi imati i moderatora za to takmičenje, pa kada sve bude spremno, oglasićemo se.

Ako počinjemo ispočetka da, ako se ne planira samo nastavak gde smo stali.

Isprva sam mislio da je bolje sve ispočetka, ali sad sam promenio mišlienje. Ne slušaju mi se opet pesme koje su bile.

Pa pre svega menja se ime takmičenja.. Kako je pisano Srbovizija se sigurno neće i dalje tako zvati... A i svakako imamo dosta novih forumaša koji će možda učestvovati, a nema većine koja je nekad učestvovala, tako da ne vidim svrhu zadržavanja starog spiska pesama koje su učestvovale...

Ali mi ne znamo da li se menja ili ostaje tako. To za menjanje je bio predlog.

Isprva sam mislio da je bolje sve ispočetka, ali sad sam promenio mišlienje. Ne slušaju mi se opet pesme koje su bile.
Ja sam sam slao tipa 100 pjesama na to takmičenje i sad da mogu opet nešto od toga ili nešto od onoga što ste vi slali nekad... ne da mi se, iskreno.

Kapiram Anhelov stav, ali ga ne dijelim.

Nek opet ide anketa pa da se odluči

Meni bi dobro došlo takmičenje da osvežim znanje o domaćoj muzici jer sam poslednjih godina zapostavio pretragu slušajući uglavnom stranu.

Protiv da se ide ispočetka, mada ni ne znam tačno šta je Srbovizija, nešto mi Bebi objašnjavao...

Pa sve ovo što se u poslednje vreme na FSC-u piše o delegacijama, to je sve nastalo na Srboviziji. :LOL:

Back