Predlozi i utisci o forumu

A suzdržavao se od botovanja koliko toliko mukica i taj poslednji post ga odao.

Ahahha kako vam rešavam ove duplaće... Pa, ne, ne.. 😌🤭

Otključana je tema. Bila je zaključana zbog spamovanja, trolovanja, kako god to nazvali dok traje izborna tišina. Svi su mogli da donesu sud tokom trajanja kampanje i danas odu do biračkih mesta i glasaju za opciju koja im uliva najviše poverenja.

Evo sad ima 238 gostiju na forumu, izgleda se prati tema "Izbori" ovde pošto u režimskim medijima nema necenzurisane diskusije 😂 Forum čitaniji od svih

Eto vidite kakvu slobodu imate na forumu, a opet se pojedinci bune oko svake sitnice. :)

Ovo je jedan od najslobodnijih domaćih foruma. Registrovan sam na nekoliko i ovoliko slobode ni na jednom nisam video, tako da sve pohvale za to.

Na jednom forumu sam slučajno napisao šalu vezanu za parizer (mada sam tamo retko aktivan, ne znam šta mi bi) i dobio sam 4 kaznena poena zbog govora o politici, a oko 20 i nešto je potrebno za trajni ban.

Da li može da se određenim članovima foruma uskrati mogućnost slanja privatnih poruka?

Tehnički da, ali onda ne bi mogli ni da glasaju na FSC-u itd.

Ja zaista ne bih da dobijam iznova nove poruke ukoliko sam osobu već prijavio da ne želim da mi šalje poruke.

Pa je l' ne može svako od nas da postavi restrikciju za dobijanje poruka od neke konkretne osobe?

Može da se obriše chat i stavi kao restrikcija, al napravi se novi chat i opet i opet i opet.

Može da se zabrani započinjanje konverzacije, pa samo da može da odgovori ako se tom članu pošalje inicijalna poruka.

Zar ne bi bilo jednostavnije jednostavno zamoliti Malu da to više ne čini ?

• Like
Reactions: Mrm
Back