Predlozi i utisci o forumu

Slazem se da bude Srbovizija u okviru ex-YU sa starim spiskom. Ne slazem se da se ex-Yu "izbaci" sa FSC-a. Ne slazem se da se vodi evidencija izvodjaca u poslednjih godinu dana.
I ja retko nagradim pobednika, ali ako se ostalima svidja, onda je zasluzeno. Ne mislim da je neki kvalitet pesama opao, a to sto se meni ili drugima vec nekoliko poslednjih izdanja ne dopadaju u celini ponudjene pesme, mislim da to nema veze sa "zicerom" ili nekom inspiracijom.

Sto se mene tice, ne bih ja tu nista dirao sto se tice FSC-a.

Last edited:
Stvarno preterujete. Shvatite da ne svako trazi po youtubu pesme sa 10k pregleda samo da bi imao sta da salje. Nema potrebe da svako izdanje budu 1000 ogranicenja, nek to odluci svaki organizator za svoju org i dovodjenja.

ceca raznatovic GIF by FolkEstrada.hr

Ne treba zabranjivati domaće izvođače na FSC, nevezano za Srboviziju. FSC je od samih početaka bio uslovno rečeno "slobodan" u tom smislu i tako treba da ostane. Svakako se učešće domaćih izvođača može redukovati tematskim, jezičkim i geografskim ograničenjima u okviru same teme. E, sad, spletom okolnosti desi se da oni pobede, kao na prošlom FSC-u, ali to zaista nije čest slučaj, tako da ne vidim problem. Nekako mi je ova polemika baš u fazonu "too much drama in the drama department" bez potrebe.

Au, sad vidim svi se uzjebali nešto 😯

Igram ovo već 8 godina u kontinuitetu bez prestanka, bez da sam ijedno izdanje samovoljno pauzirao ili se povukao bez obzira na bilo kakve situacije, trendove, moje rezultate, tuđe rezultate itd, tako da meni je okej kako god da bude, mogu i domaće na fsc, može i srbovizija, ma može sve breee, daj sveeeee

EDIT: Možda ipak Srbovizija ne jer "pazite na bazu" 🙏🙏🙏🙏🙏😆

Last edited:
Neće je biti, džabe čekate. Svakako smo većinu pesama ispucali i posle par izdanja, kad bismo završili sa ovima što su izlazile poslednjih pet godina, opet bismo je ugasili jer bi opet ostalo tipa 10 nas da igra.

Back