Predlozi i utisci o forumu

Survivor sam igrao ranije u nekim stranim organizacijama i o b o ž a v a m, za to bih se definitivno prijavio❤️‍🔥
I ja, slušao sam i od Stoleta njegovo Survivor iskustvo sa foruma tako da bih se prijavio definitivno! Vratite Survivor, igrice, Srbovizija može a i ne mora.

Ja sam došla u januaru prošle godine i tad se završavala Đavolja večera, nijedno takmičenje nisam zahvatila

Neodržavanje novog TGZP mi je kazna što nisam održao BFF nikada a narod je bio željan

Ja sam čula da se mogu naći prošli vaši tgzp kad kucaš to preko gugla, da znam da se trajno briše možda bih i zapevala, al ovako stvarno ne smem 😄

Meni ne podržava objavljivanje video sadržaja, izlazi mi sl obaveštenje...

1000016740.webp

Mislim da niko ne može da upload-uje video na forum, osim možda Velikog Šefa

I ovako postoji problem sa memorijom foruma, mislim da je definitivno nemoguće staviti na forum direktno neki snimak, mora biti hostovan na drugoj platformi i podeljen ovde.

I ovako postoji problem sa memorijom foruma, mislim da je definitivno nemoguće staviti na forum direktno neki snimak, mora biti hostovan na drugoj platformi i podeljen ovde.
Razumem, ali na primer ima i format .webm koji zauzima manje memorije nego mp4... to mi takođe nije htelo... Svakako hvala na objašnjenju.

Predlozi i utisci o forumu
Back