Predlozi i utisci o forumu

Iskreno nikad nisam ni ulazio u taj dio foruma, biće korisno za neko manje aktivne, ali relevantnije teme vjerujem, poput ove ili one za FSC pravila.

Ja sam išao od teme do teme i uradio unwatch pa watch, without email ali to je za nekoliko tek, videćemo hoće li biti vajde.

I meni ne prestaju da stižu mejlovi iako su mi te opcije isključene. I to stižu mejlovi za neke stare poruke, npr. od sinoć i jutros.
1000023324.webp

Što se tiče nekih starijih poruka, npr. od juče, mogu stići ako su bile spremne za slanje, pa pošto se nisu poslale iz prvog pokušaja, da su stigle naknadno. Nakon što regulišete pomenuta podešavanja i prođe neko vreme, trebalo bi da bude u redu.

Inače, savet je da ne pratite puno tema, jer nema neke svrhe da vam, nevezano da li primate za njih obaveštenja i na mejl, iskoči da imate 100 notifikacija, koje ćete teško ispratiti. Evo meni je bukvalno samo tema "Predlozi i utisci o forumu" u watch listi, jer ionako prolazim kroz skoro sve nepročitane poruke, gde god vidim da ih ima.

Pa treba da dolazi. Problem je bio što nije dolazilo. :)

U podešavanjima svojih profila, na karticama Account details, Privacy, Preferences možete da čekirate i odčekirate šta vam odgovara. Naročito obratite pažnju na teme koje pratite (https://forum.evropesma.org/watched/threads), pa da li i ta obaveštenja želite na mejl ili ne, tj. samo da budete obavešteni na forumu kao što ste i za privatne poruke, crvenim bedžom sa brojem nepročitanih notifikacija.
I ja sam isključio davno da ne želim mejlove obaveštenja jer imam aplikaciju i svakako mi iskaču obaveštenja u toku dana kada neko nešto objavi

Ako misliš na iskakanje obaveštenja u aplikaciji, to je ako si se pretplatio na neku temu.

Uglavnom, svi kojima nešto ne štima, neka provere sva podešavanja koja spomenuh, pa ako vam i dalje nešto nije ok, stigne vam mejl od pre godinu dana i sl, javite.

Pozdrav svima, novi član ovde. Samo da Vas obavestim da sam ovaj nalog napravio pre 8 meseci a tek danas mi je stigao mail da potvrdim članstvo. Jel to tako normalno ili Vam nešto ne radi kako treba ?

Nije nam radilo slanje automatskih mejlova, pa sam juče, kada smo to rešili, poslao svima ponovo mejl, bilo da su se registrovali skoro ili pre godinu dana.

Dobrodošao na forum!

Inače, moj email je milos@evropesma.org, pa u situacijama kada neko ima problem sa registracijom ili logovanjem, može mi se javiti na mejl, kako bismo to rešili efikasno.

Ja sam baš tražio neki kontakt mail po forumu ali ništa nisam našao, možda da ga staviš na neko vidljivo mesto za nove članove, doduše rizik je da pazariš tonu spama. Tako sam bio rešio problem nekad davno na jednom drugom forumu jer im capcha nije radila kako treba. Slao sam i poruke preko contact us ali to verovatno nije stizalo isto.

Glavno da je rešeno.

Da li još neko ima problema sa forumom preko telefona? Učitava mi predugo i svako malo piše izgubljena konekcija sa linkom, a ostali sajtovi funkcionišu normalno

Meni radi normalno. Da li si probao i preko WiFi-a, i preko mobilnog neta, tj. jesi li isključio mogućnost da je nešto do internet konekcije?

Back