ro Rumunija 2026: Alexandra Căpitănescu - Choke Me

Otpeva ona odlično, nastup ništa naročito, zvuk je katastrofa na takmičenju. Pobeđuje 100%.

Već upoređuju Lavinu i sa Alexandrom i sa HVNDS-om, to je neminovno. Fanicama su i Maneskin i Lavina isto.

Jel Marokansko ulje bilo sponzor i Moldaviji i Bugarskoj (ko je gledao)?
Čini mi se da sam i ovde u prenosu čula reklamu da im oni sponzorišu takmičenje. Ne mogu da tvrdim pošto sam se isključila... Vi što gledate, javite.

Uf meni Alexandra djeluje kao da može da ostvari baš baš visok plasman u Beču

Čini mi se da sam i ovde u prenosu čula reklamu da im oni sponzorišu takmičenje. Ne mogu da tvrdim pošto sam se isključila... Vi što gledate, javite.
Pa Rumuniji da... Pitao sam za Bugarsku i Moldaviju (koje nisam gledao)? Ako jeste i njima, sve je jasno!

Meni Alexandra deluje baš banalno. I to koketiranje sa operskim pevanjem smo već videli, nikakva revolucija. Još i taj kontroverzan tekst... ne znam, ne deluje mi konkurentno za bilo šta značajnije.

Mada pošto žiri samo bira, možda izaberu i ovaj poslednji, bračni par

Ako si pitao mene onda mislim uopsteno! na ESC-u
To nema veze.
Dobro je za ESC da se polako probija i taj žanr.

Niko ne upoređuje dve pop pesme. Tako da to nema nekog smisla... Ne verujem da se međusobno isključuju..

Neka prvo oni nju izaberu, pa ćemo dalje o potencijalu i usporedbama 🙏

Moze li mi ko reci zasto nema sekcije za Australijsku pesmu? Da li je moderator obrisao ili?

Uf meni Alexandra djeluje kao da može da ostvari baš baš visok plasman u Beču

Ima brz tempo i držaće pažnju gledaocima to je sigurno. Jedino mora taj nastup da bude mnogo bolji, ovo je onaj basic rock nastup što sam se ja pribojavao da će Lavina imati.

Back