ro Rumunija 2026: Alexandra Căpitănescu - Choke Me

Himna submisivnih ljudi šta će stručnjaci reći na ovaj tekst. Šta se to promoviše?! 😂

Pogledao sam sad nastup. Ne sviđa mi se, nekako suvoparno to čččč, dosadnjikavo, a i nastup je relativno amaterski.

Zaista PzE je sila za pojedine izbore, ovo rumunsko izdanje me podsjeća na malo modernije Nove nade Queen estrade koje su se emitovale na jednoj lokalnoj televiziji 2005.

Iako su otprilike isti žanr, po mom mišljenju, ovo je ipak drugačije od Lavine, ne verujem da će se međusobno potirati u finalu

Pogledao sam sad nastup i teško je steći pravu sliku uz TVR-ovu produkciju, ali Alexandra je definitivno dala sve od sebe i baš je dobar performer. Jako je interesantna općenito i dobro joj stoji ovaj fazon.

Da li neko može da mi objasni hajp oko ove pesme? Ja stvarno ne razumem šta je ovde toliko bolje od Kraj Mene... 🙄

Ako izvuku dobar stejdžing može ovo dobro da prođe..dobar joj je glas i super pesma a mislim da ovo choke pola sveta neće ni provaliti
Ja čujem čou ali ne i k. Možda su i glasači/žiri čuli slično kao ja pa ono, čou čou.. Let's go

Pesma mi naprosto bolja samo zato što je ona nenormalna. Da je neka basic bitch bila bi mi nikakva.

Meni ovo hladno debitira na prvom mjestu. Naravno, produkcija na njihovom nacionalnom izboru uvijek je užasna, tako da će to na Eurosongu izgledati puno bolje nadam se, optimističan sam. Ova pjesma bukvalno vrišti za nekim moćnim stagingom, bilo bi top kada bi angažovali Sergija Jaena da radi nastup jer ova pjesma to zaslužuje.
Taj čovek puno košta a sudeći po nacionalnom izboru oni te pare teško da imaju.
Njega su angažovali uglavnom nakon interne selekcije. Irska izuzetak.

Ali da, on bi to verovatno digao na dope level.

Iako su otprilike isti žanr, po mom mišljenju, ovo je ipak drugačije od Lavine, ne verujem da će se međusobno potirati u finalu
Nisu uopšte isti žanr. Alexandra je više rok dok je Lavinicu zaista teško svrstati pošto je pesma ispolirana za ESC. Pesma vuče na "New Age Metalcore" i progresivni metal

Mene iskreno smaraju metalci koji smaraju sve ostale kako nešto nije pravi metal i kako oni znaju najbolje. Bukvalno zaslužuju do kraja života da ih zovemo metalike jer prosipaju shit i većinski ni nisu nešto inteligentni kao što se misli, usko shvatanje svih stvari ne samo muzike.

Pesma je super, mislim da nastup kvari utisak, al to sve može da se ispolira, mada Rumunija nije poznata po dobrim nastupima lol

Bas mi zvuci kao metal opera Lady Gaga :D I dalje sam skeptican da mogu zadrzati taj "Choke me" deo, mislim da ce EBU traziti da se cenzurise.

Kad je WRS imao onako dobar nastup 22-e, napravice i njoj u to ne sumnjam.

A ako vec poredimo Lavine i Davljenja, i MOneskine, da napomenem da su i Italija i Finska bile u top 5 publike, te 2022e :love:

Back