ro Rumunija 2026: Alexandra Căpitănescu - Choke Me

Slaba Rumunija, ako bih morao da izdvojim nešto, onda Croco od Olivie Addams

WRS mukica došao sa još polupanijom pesmom, ali je bio tako srećan dok je pevao, baš volim.

Ju, pa ovde ima podrumara s mog fsc spiska.

Kapitenasku je očigledna pobjednica sa potencijalom za lagani top 10, ali me ne bi čudilo da ponovo rumunski žiri izabere nešto lijevo, iz njima znanog razloga.

Samo bih izmijenio naziv pjesme barem u Your Love jer je Choke Me baš hardkor 😀

Vidim ova pjesma se već izdvojila kao favorit među fanovima. Meni je ovo predobro. Pjesma kao pjesma mi potencijalno zvuči kao nešto što bi prije 15-16 godina lagano odnijelo pobjedu na Eurosongu, samo šteta što pretenduje da predstavlja Rumuniju jer bi neka bogatija zemlja poput UK ili Finske nastup digla na još veći nivo. Ako pobijedi mislim da mi svakako ide na sami vrh rankinga. 🌟

Joj meni se ništa ovde ne sviđa od izbora, pa ni ova Choke me. Nekako mi isforsirano čisto eto da i kod Rumuna postoji neki favorit.

Choke me je dobra u teoriji. Ali prakticno pustiti na ESC pesmu "Zelim da me davis"!!! Da nije to malo vise heavy od svih polemika koje su se vodile oko naseg predstavnika, pa cak i od Serving Kant, bradavica Danca? Ne ulazim u seksualne preference, ali propagiranje neceg sto je potencijalno opasno, u tv show-u... Ne znam kako da kazem, ne znam da l ce proci (mislim samo na tekstualni deo, ne pesmu, koja mi je melodijski odlicna).

Meni se svidja WRS, jos mi je i sladji sad nego 2022e , moze i on na ESK sto se mene tice :love:

Da u žiriju sede neki Evil Smajlovi koji ne vole davljenje i da glasaju za HVNDS

Penguin Think GIF by Pudgy Penguins

Pa jeste nezgodno Choke Me, vidim da već na Insti pišu sa zvjezdicom naziv, Ch*ke Me, tako da u slučaju (nadam se) pobjede, kapiram da bi moralo doći do nekih izmjena teksta

Back