ro Rumunija 2026: Alexandra Căpitănescu - Choke Me

Nemam mišljenje, a i da ga imam ne bih ga pretvarao u “činjenicu”.

Valjda smo toliko puta svedočili situacijama gde smo mislili da će žiri nešto sahraniti ili nagraditi, a događalo se potpuno suprotno, da bismo sada tvrdili da će im se nešto sigurno svideti ili neće. To je toliko varijabilna kategorija zavisna od okolnosti, godine, konkurencije i brojnih drugih faktora, da je u najmanju ruku smešno tako nešto kategorički tvrditi.

Mi stalno procjenjujemo da u zirijima sirom Evrope sjede iskljucivo profesori muzike i kompozitori koji iskljucivo gledaju raskos vokala.

Onda se iznenadimo kako su neke pjesme koje nisu iz tog klisea dobro prosle kod zirija. 😁

Niste u pravu sto se tice Bambie, bila bi ona sigurno zakopana od strane zirija da nije imala onakav nastup i filmsku reziju. Ziri svakako ima neke kriterijume (nemaju svi svakako niti glasaju objektivno) ali dovoljno je da neki deo performansa bude sleek i da to nagrade. Desavalo se i da prosecne pesme na engleskom i nastupi dobijaju vrh poene jer je neka pevacica razbijala sa pevanjem. Normalno da ce prosek uvek biti nisko kod njih a narocito kada je na jeziku koji ne razumeju, nazalost. Svedska je godinama dobro prolazila jer su imali odlicne nastupe i dobru produkciju pesama bez obzira koliko te pesme bile repetativne i genericne, i koliko god neki pevac pevao ispodprosecno, kad izazoves neki wow efekat i kod profesionalaca stizu bodovi

Pa evo vrati stranice od te godine pa vidi kakvi su komentari bili, uprkos tome što je imala wow nastup verovalo se da će je žiri patosirati jer ne vole dranje i previše im je random pesma sklepana. To što se na kraju ispostavilo drugačije da su ipak cenili to što je prikazala je samo dodatan argument na temu koja se vodila.

Back