ro Rumunija 2026: Alexandra Căpitănescu - Choke Me

Možda ih uplašila ona utvara, bila je suvišna. :confused:

Meni je kuliranje Rumunije najveca misterija ovogodisnjeg zirija. Druga misterija je Italija.
Devojka vokalno pokidala, pesma hit, nastup korektan - bendovski, sto bi reko Milos.
I svi je masovno iskulirali.

Sta kao, ne mogu poeni i Bugarskoj i Rumuniji 😅

meni je koncept ovog nastupa savrsenstvo, scenografija, rad kamere, boje, gluma, kostimi, ma sve savrseno, kakav povratak na esc ❤️

Jedino što bih ja uradio drugačije u nastupu je trenutak kada je kapuljašica "pobeđena" i onaj deo kada puzi po bini. Sve ostalo čista 10-ka.

Znači, jedina je koja je u top 3 i na našem forumskom glasanju i po zvaničnom plasmanu. :love:

A srpski žiri treba da je ništa manje sramota što je ovakvu harizmu, interpretaciju i nastup stavio na "zavidno" 22. mesto nego i što Hrvatskoj nisu dali bodove!
Na kraju krajeva su nam i oni susedi, prijateljska zemlja, a devojka je sve vreme imala interakciju sa Lavinom i pesma je u donekle sličnom žanru/fazonu.

Onda i rumunski žiri da napadnemo što su stavili Srbiju tek na 16. mesto i to tako "visoko" jer je jedan član stavio na drugo, dok je jedan smestio na poslednje mesto?

Lepo rekoh, prema fanovima, nijedan žiri nije valjano glasao. :p

Znači, jedina je koja je u top 3 i na našem forumskom glasanju i po zvaničnom plasmanu. :love:

A srpski žiri treba da je ništa manje sramota što je ovakvu harizmu, interpretaciju i nastup stavio na "zavidno" 22. mesto nego i što Hrvatskoj nisu dali bodove!
Na kraju krajeva su nam i oni susedi, prijateljska zemlja, a devojka je sve vreme imala interakciju sa Lavinom i pesma je u donekle sličnom žanru/fazonu.
Ma dobro, nisu ni oni Srbiji dali ništa, publika je rekla šta je imala i u Rumuniji i u Srbiji 🤝

Ali nije nešto drastično više uzela poena od drugih žirija. Da je moglo više, jeste, ali čemu paljba po žiriju za svaki poen sa kojim neki fan nije saglasan?

Kao što žiriju možda nije odgovarala haotična i mračna atmosfera u srpskom nastupu, tako možda nije im prijala ni rumunska utvara. Mislim da je tu žestoko omanula, baš je odbojno.

Pa šta sad, da delimo svim komšijama poene kao kolače jer smo komšije. Nisu ni oni nama, pa da sad ispadne da smo mi grešni prema njima, tako da nebitno je jel nam bila 15. ili 22.,nula je nula.
Hrvatska je druga priča.

• Like
Reactions: FFM
Moldavija je prosto razvalila po svim žiri kriterijumima pa je dobila poene a Rumunija nema pojma pa je 16 :)

Grohotom se smejem našem žiriju i čuvenoj profesionalnosti.

Back