RuPaul's Drag Race

Uh, pa vidim potencijal za family resemblance izazov, tu bi pala pobeda, a možda i krv. 😂

• Haha
Reactions: FFM
Bice fora kada dodje u AS sezonu pa bude uvek safe samo😂 zivim za taj momenat

• Like
Srećan finaldan svima koji slave 🤩

Sjajno finale, jedno od najboljih do sada, kao ukupna epizoda. Originalne pesme su bila baš dobre, sve sem Anitrine koja mi je bila baš zaboravljiva i slaba i očigledno je prošla u top 2 na osnovu ukupnog utiska iz cele sezone. Top 2 lipsync mi je bio OK, verovatno najbolji posle S9. Sasha apsolutno zasluženi pobednik, izgledala je kao pobednik All Winners sezone, i verovatno najjači pobednik još od Boba. Sve u svemu veoma zadovoljan.

Prva stvar. Sasha MF Colby😍😍😍 jedan od najboljih pobednika ikada po meni. Sto se tice finala slazem se, sve je bilo lepo uradjeno. Plus Jinxx i Kornbread su bas imali jos TV screen sto je uvek top.
Sto se tice pesama: Anetra i Lux su tu negde slabasne a Sasha i Lux imale najbolje. Nastup Sasha oduvala, ostali ok.

Lip-sync for the crown - mora bolja pesma! 2 top performers dobiju ono obicno… Sasha je svakako bila bolja, nekako je prenela emociju dok Anetra mi bila top ali nije se nekako povezala sa pesmom.
Miss C - Babydol 😳 po meni Salina je najvise zasluzila

Some stars, ili Drag iz doba jure sudeći po nekim imenima 😅 Ko zna, možda ovo AS izdanje bude neočekivano dobro...zapravo, dobar deo najavljenih su mi skroz ok i odličan im je termin, taman kraj ESC. :giggle:

Bravo za Sashu, svakako nivo iznad drugih od početka, a to se naročito videlo sada. Def. među boljim pobednicama ikada. 👏

Hm, nažalost, izuzev najbolje, ostale finalistkinje danas na mene nisu ostavile neki jači utisak i deluje mi da su sve imale jače momente tokom sezone. A možda sam samo navikao na proglašenje u studiju, nešto mi nije legla ova epizoda.

Bas su podbacile. Mistress i Luxx tek. Delovale su kao da im dosta. I da Princess Popi i Regina Dzordz 😍

A meni su Luxx i Mistress bas bile kul, pogotovo Mistress, dok mi je Anetra podbacila. Nekako mi je bila skroz neinspirativna celu epizodu iako je tehnicki dobro uradila lip sync.
A Sasha je jednostavno drugi nivo.

Slažem se, odličan je top bio, ali nekako mogu da izdvojim mnogo bolje momente koje su imale. Anetra i meni bila kao neki robot, videlo se da je usredsređena da ne zajebe nastup, Luxx mi na kraju ispala basic. Valjda je drugačije kada ne znaš ko leti, pa daš max na tim studijskim ls, šta znam...ovo mi je nekako bilo suviše ispeglano, sterilno.

• Like
Jeste, videlo se da su overprepared i stressed. Setite se samo finala 13. i 14. sezone, koliko su bile skoro sve lose.
Moguce je da je meni Lux bila kul jer mi inace i nije neki wow performer, a i pesma mi je bila bas catchy i simpaticna.

Inace Poppy i Amethyst jedna pored druge vise lice nego Sugar i Spice.
Ali Sugar koja nije znala reci za mjuzikl 🤣

E btw, htedoh da pitam je l' ova Maxxy Rainbow što prati ESC neko ''ime'' u drag zajednici u USA (ili gde već), ili je samo random youtube dq?

Nemam pojma ko je gospodja, a i ne znam bas drag komunu van RPDRa

https://www.youtube.com/@MaxxyRainbowESC

Godinama već komentariše i sezonu i samo takmičenje, a sada vidim da je stigla i na preparty u Madridu, a nigde je na netu nisam ukačio u nekom širem drag kontekstu, pa me zanimalo. Ne pratim ni ja, a i za Sashu sam prvi put čuo u najavi, kada ste ovde komentarisali 😁

• Like
Inace Poppy i Amethyst jedna pored druge vise lice nego Sugar i Spice.
Ali Sugar koja nije znala reci za mjuzikl 🤣
Sugar bila u fazonu nisam znala ni kada je trebalo gde cu sada da ucim reci 😂

https://www.youtube.com/@MaxxyRainbowESC

Godinama već komentariše i sezonu i samo takmičenje, a sada vidim da je stigla i na preparty u Madridu, a nigde je na netu nisam ukačio u nekom širem drag kontekstu, pa me zanimalo. Ne pratim ni ja, a i za Sashu sam prvi put čuo u najavi, kada ste ovde komentarisali 😁
Kao neko ko je upucen u drag i van Drag Race-a moram reci da je nazalost samo yt persona. Zao mi je sto ne zivim negde blizu svih tih desavanja da mogu jos vise da ih upoznam ali dobro. One day 👌

Joooj, jedva čekam da se Darienne/Jimbo i Kandy pobiju 🥰

Naysha Lopez out of drag 🔥

Jessica Wild ista Yara Sofia 😭

I naravno, Jaymes Mansfield opet briljira sa papučicama 😅

meryl streep film GIF

screen800.jpg

• Love
Joooj, cast je bas cudan i bukvalno nzm kome pobedu daju😂

James kao Misstress sa kitten hils😂

Jasica Wild😍
Heidi😍😍
Jimbo😂 mislim da mi je ovo najbolji entrance😂 samo zbog kontrasta izmedju toga i promo look-a

Back