sm San Marino 2025: Gabry Ponte - Tutta l'Italia

Ahaha, pa meni je ovo totalno simpatično, od Adrenaline definitivno najkonkurentnija stvar koju su Sanmarinežani poslali na Evroviziju! 😬

S obzirom da se spominje Italija u pjesmi a ista donekle sadrži primjese italo-diska ne bi me iskreno začudilo da se ovo nekako dočepa finala (možda se kežualci zeznu pa glasaju misleći da predstavlja Italiju a ne nebitni San Marino lol), mada su šanse jako mršave znajući sa kakvim evrovizijskim divovima sa bori ova mikrodržavica za prolazak dalje.

Unaprijediti moraju nastup jer je katastrofično osmišljen (daje mi vajb Bugarska 2008), no i takav mess mi se dopada.

San Marino je dostigao toliki nivo trolovanja da čak ne peva ni o SVOJOJ zemlji.

Respect.

Pritom ova pesma zvuči kao rumunski gastarbajter koji se zahvaljuje novom životu i novoj šansi u Italiji.

"Easy On My Heart"

Ни ја нисам задовољан описом наступа, али то му је кад има 3 вокала (притом, просјечна) за пјесму па му остало још само 2 које може да поведе са собом на сцену

Могао је лијепо он, један вокал и 4 плесача или 2 плесача и ово 2 што свирају

Али ајде, мислим да ће публика да одради посао тапшањем и пјевањем за бољи свеукупни утисак

Ja od starta sumnjam da će San Trolino da animira publiku sa ovom pesmom, pogotovo uzimajući u obzir njihovu tvt istoriju. Nekako mi od starta vuče na flop.

Meni obje podjednako krindž i loše.
Nadam se da Itali... Pardon, San Marino neće u finale

Back