sm San Marino 2026: Senhit ft. Boy George - Superstar

Ima li ovde neka plejlista da se posluša sve što je prošlo (ako sam dobro shvatio)?

Njima stvarno treba odati priznanje za trud i želju. San Marino ozbiljnije shvata Evvosšng nego mnogi veće i moćnije zemlje, tipa UK ili Irske

Uvek im bude zanimljivo finale i bude par pesama koje bi bile bolje kotirane da su neka mocnija zemlja. Zao mi je sto nisu poslali Loredanu Berte 2024. godine, to bi bas bilo ludilo.

IMG_20260226_163957.webp

Može Rosa Chemical - Made in Italy za San Marino! Ali pravi spisak je luđi od lažnog, ne mogu.

Inis Neziri lol

San Marino je nova Italija za albanske državljane

Tek sada vidim da nastupa i Francuska pjevačica Kelly Joyce, koja je imala lijepih pjesama 00ih.San Marino =najmanja država na ESC i najveći predizbor.Na kraju ide ili neko iz Italije ili naravno ,Senhit. Fali mi Serhat za SM ,fali mi Turska majke mi.

Ovi danas kreću.
Nikad mi se nisu dopadale njihove ponude (osim one Špankinje i to samo zbog vizuala)
Ali oni se jadni baaaaš trude i organizuju svakakve workshop-ove I svašta nešto..
San Marino, ajd jednom da i vi ubodete😅

U žiriju UVPSM će biti neki Talijan, neki Maltežanin i hrvatski šef ESC delegacije, Tomislav Štengl 😂 Ne znam kakve su to veze i vezice, oni kod nas na Dori žiri, mi sad kod njih, njušim neke dogovore i razmjene dvanaestica žirija na ESC-u 😌

U žiriju UVPSM će biti neki Talijan, neki Maltežanin i hrvatski šef ESC delegacije, Tomislav Štengl 😂 Ne znam kakve su to veze i vezice, oni kod nas na Dori žiri, mi sad kod njih, njušim neke dogovore i razmjene dvanaestica žirija na ESC-u 😌
Norveška također s Hrvatskom

Srbija i Grčka dogovorile 12 od žirija, Hrvatska i San Marino, valja se obezbijediti za svaki slučaj

Edward Maya više ne mora da brine da će morati da se klonira ako pobedi i u San Marinu i u Rumuniji.

Back