Od srca joj želim poslednje mesto, ništa više ne zaslužuje. Ne znam da li mi je jadnija sama pesma ili ovaj jeftini spin sa Boj Džordžem. Tragikomedija.
Bukvalno, em je San Marino zakucan NQ em mi trcimo neku svoju trku i nemamo pesmu koja nam je direktan konkrent vec je pitanje koliko cemo paznje privuci i animirati ljude da glasaju.
Pa to, ni žanrovski nismo slični, niti imamo/delimo približan potencijal da povučemo tvt po geografskoj osnovi. Sa žirijem se nikad ne zna šta ocenjuje, ali ni tu nismo bilo kakva konkurencija. Poređenje nema smisla.
Za razliku od prošle godine kad ni sam Princ nije bio u stanju da prepozna i izdvoji svoju pesmu iz mase, ove godine smo apsolutno različiti, uočljivi. Prosto se izdvajamo iz mase. I nema teorije da omanemo. Ovo će bez problema završiti u top 10 finala
Pa ne znam da li će biti baš TOP10, ali da se ističemo već sad, mislim da se ističemo. A poređenje bilo kakvo sa San Marinom, ne da nema smisla, već su pesme nebo i zemlja po bukvalno skoro svim tačkama.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.