sm San Marino 2026: Senhit ft. Boy George - Superstar

Možda ga navedu u maju kada se uvjere da će nastupati s njom lol. Objavila je ona video s njim prije par dana, vidjeli su se uživo, prvi korak. 😅

On je potpisan kao jedan od autora i to pravim imenom, a ne umetničkim.

Ne znam koja mi je 'saradnja' bolja, ova ili Karleuša x Pabllo Vittar lol

Last edited:
Od srca joj želim poslednje mesto, ništa više ne zaslužuje. Ne znam da li mi je jadnija sama pesma ili ovaj jeftini spin sa Boj Džordžem. Tragikomedija.

Ja ovo još nisam poslušao cijelo, jako me nervira i onaj refren što sam čuo i ako ima ikakve pravde ovo mora da ostane u polufinalu

Pa to, ni žanrovski nismo slični, niti imamo/delimo približan potencijal da povučemo tvt po geografskoj osnovi. Sa žirijem se nikad ne zna šta ocenjuje, ali ni tu nismo bilo kakva konkurencija. Poređenje nema smisla.

Izjava da nam je SM konkurent u bilo kom smislu osim što su sa nama u pf-u, mora biti u top 5 najglupljih izjava postovanih na forumu ikada.

Za razliku od prošle godine kad ni sam Princ nije bio u stanju da prepozna i izdvoji svoju pesmu iz mase, ove godine smo apsolutno različiti, uočljivi. Prosto se izdvajamo iz mase. I nema teorije da omanemo. Ovo će bez problema završiti u top 10 finala

Pa ne znam da li će biti baš TOP10, ali da se ističemo već sad, mislim da se ističemo. 🙂 A poređenje bilo kakvo sa San Marinom, ne da nema smisla, već su pesme nebo i zemlja po bukvalno skoro svim tačkama.

Setite se Serhata 2019. Tolika sprdacina na njegov racun, gotovo ga niko nije video u finale kad ono puf, prodje.

Zato se i plasim da buckurisi kao sto je ova pesma prodje iz sprdacine.

Ja mislim da je jedini način da ovo prođe - opasna muljaža i dogovaranje bodova. Ali ne vjerujem da je toliko jaka a i lija da može da izgura to, kapiram da joj je bitno da se gotivi opet a rezultat manje više

Serhat je bio simpatican ljudima plus tursko poreklo, Senhit je u ovom izdanju vrlo iritantna, cak ni oni ,,slay queen” eurofanovi ne kupuju ovo.

Kad je rec o muljazama, bice zanimljivo kako ce izgledati polufinalno glasanje jer su nakon onog skandala 2022. ukunuli ziri.

Back