Sanja Vučić

Čekaj, Romi na svadbama imaju i voditelje? 🤣

Sviđa mi se Makadam, ostalo mi nije nešto.

Meni se Makadam baš uvukla u glavu. U delovima mi deluje kao da je bila inspirisana Marinom Satti

Čak i ovo što sada snima je neiskorišćeni potencijal i nonsens. Neverovatno da nakon toliko godina jedna umetnica ne može da definiše svoj stil i da se ozbiljno posveti nekome žanru kako treba, makar to bio i folk, nego sve radi ofrlje i brzinski da zgrne lovu sa tezgi.

Duet sa Teom bukvalno neka pesma iz fioke da se ne baci, drago mi je da to nije završilo na Teinom albumu. Daleko je Tea ispred Sanje u svakom aspektu i izgleda kao njena loša kopija.

Pa tu duetsku pesmu je i pisalaTea, to je njeno delo.

Tea je napisala još puno pesama koje nisu objavljene ili se jednostavno ne uklapaju u njen trenutni koncept, inače što bi kantautor bio gostujući izvodjač na istoj. Ovo očigledno zadovoljava Sanjine standarde, pa da se ne baci.

Pa zadovoljava i Teine, čim je i napisala, pustila u etar i lično peva. Najmanje bitno je na čijem je albumu. Ni ono što je na Teinom albumu nisu remek-dela. To što je sve to slušano je druga priča. Danas je svašta slušano, a najmanje ono što je kvalitetnije.

I Sanja i Tea snimaju isti nivo treša koji je trenutno aktuelan među srbendama, samo Tea bolje prolazi jer je popularnija, a i atraktivnija 😅

Joj gotivim je ali neka je neko posavetuje za oblačenje, stvarno ne ume
Ma ne ume ona ništa osim da peva. Samo to joj je i ostalo. Oblačenje kao Vendi, igra bolje da ne igra... Pesme treš. Bkv je propala devojka. Greota, greota takvog talenta.

A scenski nastup joj reciklirani dance moves iz Hurricane. Cipelice iz TC Piramida sa rasprodaje.

Sanja iz ZAA i Sanja danas su školski primer kako nebrušeni dijamant ofrlje brušenjem pretvoriš u šljunak. Teu Tairović ne bih komentarisao, meni su sve njene pesme blagi užas

Sanja i Dušan Svilar snimili duet - Znaš li gde je nebo sada, posvećen manastiru Tumane (muzika: Relja Jakovljević, tekst: Snežana Miljković, aranžman: Aleksandar Sofronijević)

Back