Schitt's Creek, mada si vrv vec gledao. Voleo sam i Hot in Cleveland.
Peder koji voli matore zene u komedijama, cudo jedno![]()
I ja volim period drame + Josh O'Connor je sam po sebi dovoljan razlog. Moraću da pogledam, stoji mi obeležena na Maxu od Boga pitaj kad.Volim ove Period drame da gledam, a ova mi je tako lagana za pred spavanje da pustim. Britanska porodica koja je bankrotirala sele se na Krf da bi započeli nov život. Estetika cele serije mi jako prija, priča lepa, da se osećate prijatno dok gledate.
Mana mi je to što je radnja u Grčkoj, a nijedan lik skoro da ne govori grčki.
View attachment 7718
Pogledao sam ja mislim prvu sezonu ne znam da li ima još. Al mi malo se pomešalo u glavi jer sam o Katarini Velikoj razne stvari gledao, pa nekad pomešam serije u jednu xDObavezno pogledaj The Great, ukoliko nisi. (Crna) komedija, malo drame, istorijska fikcija i mnogo fu*ks i cu*ts u dijalozima (već mogu da naslutim ko bi mogao da ti bude omiljeni lik u seriji lol).
Bridgeton obožavam i jedva čekam dalje!!! Die Kaiserin e to nisam pogledao to mi je sledeće. Imam čak i magnet za frižider Sisi xDIma još dve, skoro se završila treća.
Bridgerton je isto zabavna period drama; zatim Die Kaiserin/The Empress - jedna od trenutno mnogobrojnih adaptacija austrijske carice Elizabete (Sisi), meni je odlična i ne mogu da dočekam drugu sezonu. Na listi mi je i Sanditon, mada ne znam kakva je serija, osim da je adaptacija istoimenog romana J. Austen.
Na Charlote, da.Misliš o Queen Charlotte? Pa treba pogledati, sve je kao da gledaš Bridgeton samo je fokus na njenoj priči, nije gubitak vremena.
Young Victoria, možda si na to mislio?![]()
tu sam negde stigao sa gledanjem...Manifest drugi dio zadnje sezone nemojte ni gledat. Nist s nicim. Ili ako vam je bas dosadno, pogledajte je pa da vidite da ipak postoji nesto dosadnije od vase dosade