Serije

Ne znam kada su tačno seriju preimenovali u Secrets We Keep, ali skroz je ok za gledanje ko voli nordijske trilere/misterije. Prati uobičajeni šablon. Epizode nisu dugačke, ali se ne primeti da je zbrzano. Možda mi malo ne stoji poređenje sa The Chestnut Man koje sam naveo, jer je ta serija ipak znatno napetija.
Gledao sam, vrhunska je, po meni jedna od boljih serija u zadnjih godinu dana.

Odgledacu onda i The Chestnut Man ako kazes da je na slican fazon. :D

Не знам, фали ми ту нешто. Хари да буде црнац, Рон Азијат, а Хермиона дебела латино-мелескиња.

Не знам, фали ми ту нешто. Хари да буде црнац, Рон Азијат, а Хермиона дебела латино-мелескиња.
Bog humora.

Nikom od glavnih likova nikad nije precizirana rasa u knjigama niti je bilo čija rasa bitna u samoj priči. Takođe, određene stvari su takođe ostale otvorene za interpretaciju, kao što je period u kojem je radnja smeštena.

U knjigama nikad nije eksplicitno napisano kada se radnja dešava, ali nije teško zaključiti da je Hari Poter smešten u 1991. i traje do 1998. Ljudi koji su samo gledali filmove a nisu čitali knjige verovatno misle da se radnja dešava 2000-ih.

Bog humora.

Nikom od glavnih likova nikad nije precizirana rasa u knjigama niti je bilo čija rasa bitna u samoj priči. Takođe, određene stvari su takođe ostale otvorene za interpretaciju, kao što je period u kojem je radnja smeštena.

U knjigama nikad nije eksplicitno napisano kada se radnja dešava, ali nije teško zaključiti da je Hari Poter smešten u 1991. i traje do 1998. Ljudi koji su samo gledali filmove a nisu čitali knjige verovatno misle da se radnja dešava 2000-ih.

I misle. Ali je zapravo priča smeštena kao što si rekao 1991e do 1998e. U drugom delu se spominju eksplicitno i neke godine tipa kada je Tom Ridl bio u školi i po tome je lako zaključiti kada se šta dešava.

Гледао сам да ли 2 или 3 филма као клинац, мени се то тада није свидело. Мени су ипак драже серијали попут Звездане капије, Звезданих стаза и Звезданих ратова.

I misle. Ali je zapravo priča smeštena kao što si rekao 1991e do 1998e. U drugom delu se spominju eksplicitno i neke godine tipa kada je Tom Ridl bio u školi i po tome je lako zaključiti kada se šta dešava.
Mislim da kad Skoro-Obezglavljeni Nik slavi 500 godina od svoje smrti u drugoj knjizi, na torti piše da je umro 1492. To je čini mi se jedina vremenska odrednica i dosta ljudi ni ne obrati pažnju na to jer je sitan detalj u pretežno duhovitom poglavlju 😁

Svakako, nadam se da će estetika serije ići više u pravcu 90-ih za kojima su sada ljudi nostalgični. Filmove volim, ali su izgledali potpuno savremeno, pa je to još jedan način kako serija može da se izdvoji u odnosu na filmove.

Ja zaista mislim da su u filmovima Darslijeve pogodili 1/1. Ovde mislim da to nisu. U knjizi su opisani s puno detalja da bukvalno imaš sliku o ljudima i ne bi ih nikada ovako zamislio :D.

Opet nema veze. Hajde da vidimo šta su smislili i kako će sve to delovati na ekranu.

Back