mk Severna Makedonija 2022: Andrea - Circles

Bas sam se prijatno iznenadio da je ona zavrsila na 11. mestu. A jos je dobila i lepe poene od zirija (osim od naseg i crnogorskog), sto znaci da ovako nije bila losa sve ukupno. Meni je ona bila dosta ubedljiva, a pesma mi se od prvog pojavljivanja pa do sada sve vise dopala. A doprinelo je ovo njeno uzivo izvodjenje.
Definitivno mislim, da je bila u 1. pf-u da bi imala vece sanse za prolaz.

• Like
Reactions: Mrm
@Bebi Jedino ovde nisi dao komentar. Slucajno preskoceno, nebitna pesma/izvodjac ili mozda neki bojkot?

Nije bojkot, ispalo je da je zapravo toliko nebitna čim ni ja nisam skontao. :LOL: bez zajebancije, evo sad ću prokomentarisati, sada kada sam obeležen kao potencijalni bojkoter..bojkuter?bojkoti? nebitno, izvinite Makedonijo.

Pesma me ne inspiriše, uhvatim sebe da otpevam refren ali sličan osećaj kao kod onih pesama koje znate jer ste ih čuli, al ne volite da ih čujete al budu urezane u mozak. Nije sve što je ušlo u mozak i dobro. Lepo peva, eto, neku lepšu pesmu joj spremite. Hvala Makedonijo, uvek imate najbolje vokale u Evropi.

• Sad
Reactions: Mrm
Juuu, nisam te obelezio kao potencijalnog bojkotera, samo sam ostavio opcije da izaberes; a bojkot mozda zbog bacene zastavice nacionalnog obelezja, zbog kojeg su je njeni napali. 😁

Pesma mi je super ali nastup…. Makedonija vreme je da ulozite malo u nastup!

Posle onog s*rnja sa zastavom, ja mislio da će biti zadnji kad ono iznenađujuće čak 11. u SF-u. Svaka čast za trud Andree

Tek sam skoro provalio za postojanje ovog festivala, zadivljen sam koliko ima solidnih pesama

Zašto uopšte prave problema sa posebnim festivalom ili internim izborom, lađare uzmu pobednika ovog festivala da ih predstavlja.

Očigledno nekome ne odgovara takav aranžman.
misliš MRT ne želi ili da ljudi konkurišu na taj festival iz drugih razloga?

ukoliko je ovo drugo mogu kao Sanremo ili FiK, pobednik odlučuje oće li na ESC pa ako neće onda drugi, pa treći itd.

Njihov izbor dosta godina je bio Skopje fest koji je još stariji od ovoga.
da, sećam se da je Kajmakoski dobio Skopje Fest 2014 i da je prvobitna verzija "Autumn Leaves" bila "Lisja esenski"

ali ovo je moderno, konkurentno. Za makedonske uslove odlično.

misliš MRT ne želi ili da ljudi konkurišu na taj festival iz drugih razloga?

ukoliko je ovo drugo mogu kao Sanremo ili FiK, pobednik odlučuje oće li na ESC pa ako neće onda drugi, pa treći itd.
Mislim da ili MRT ne želi to ili vlasnici Makfesta.

Sta je tu sus, MRT je bio glavni organizator Skopje Festa (i jos je, mislim da se i to jos uvek desava) i zato je on sluzio za ESC izbor kad nisu hteli da odaberu interno.

pa to je i pitanje, što nisu uzeli MakFest za izbor.

Koliko razumem on je najpopularniji festival moderne muzike, Skopje Fest je više Beogradsko proleće.

Back