znaci u najavi reciklirano smeceKažu da pesma ima Maneskin momente.
znaci u najavi reciklirano smece
Pa tebi je Urlikke top top top, a to nema čija nije reciklaža.Plagijat ne, ali istrosene predjevine su mi fuj…videli ste sta se desilo San Marinu prosle godine
Po logici mnogih evrofanova ako je rok u pitanju to je reciklaža i ne možemo da ga imamo svake godine i da dobro prolazi jer je jednom prošlo dobro, a kad su pop i mega basic balade onda može svake godine. Žanr uopšte nije bitan već pesma, a porediti San Marino prošle godine se Maneskinom veze s vezom nema jer nije do žanra već do pesme, Zitti E Buoni je miljama daleko bolja i kvalitetnija pesma.Pa tebi je Urlikke top top top, a to nema čija nije reciklaža.
Maja Volk, ne Miša Molk.Miša Molk, a ne Volk.
Najveća istina ikada. Kad bismo jurili reciklaže u standardnijim pop pesmama i izvođenjima, i ovako inače na tržištu a i na ESC, tu bi baš BAŠ bilo posla i materijala, nego to je kao okej nikom ništaa kad su pop i mega basic balade onda može svake godine
Ja sam sokiiran da si ti 97 godistePrevise iskrenosti i manjeg uvijanja u folije, mozda treba sacekati, ne uvek na prvu, ali kada neko da neku informaciju, moram da dam komentar na to..
Joj, ovo ce izgleda biti ekstra! Mislim da ce mi Joker out biti guilty pleasure ove sezone. Ako pesma stvarno bude dobra, bilo bi lepo da se stvori neka magija na esc i bivse exyu zemlje podrze momke, kao sto je to bilo sa Konstraktom i Hurricane kad se ceo region ujedinio.