si Slovenija 2024: Raiven - Veronika

Pesma je nedefinisana, i neko je lepo rekao prazna, bez nekog reda.Vidi se da je veci akcenat bio na samom spotu, i produkcijski je dobro, ali pesma nije dobra.

Hahah dobro se sećam komentara na LoveWave, pitao sam se da li smo čuli istu pesmu. Mnogi su je pljuvali sve dok nisu videli polufinalni nastup. Čak se dobro sećam i komentara sa proba "zašto se svi oduševljavaju kad se ništa ne dešava na sceni" 😅

Hahah dobro se sećam komentara na LoveWave, pitao sam se da li smo čuli istu pesmu. Mnogi su je pljuvali sve dok nisu videli polufinalni nastup. Čak se dobro sećam i komentara sa proba "zašto se svi oduševljavaju kad se ništa ne dešava" 😅
Stvarno šteta što nemamo te dokaze više. 😭

I sta je ovde hint za nastup?
Drvo koje gori, voda ili mozda plesaci u donjem rublju? 🤔

Nastup za LoveWave je bio brutalan za to vreme. Da je pesma bila bolja to bio bio top 3.

LoveWave je imala konkretniju melodijsku liniju, pesma je bila mistična sa sve onim zvukom uzletanja aviona, i jednostavno je "vukla" da se više udubiš u nju. Meni je već na drugo slušanje bila odlična, a nastupom je oduvala. Ovde mi to nije slučaj, ni približno nema tog efekta. Ali ok, solidan entry svakako, sačekaćemo nastup.

Lepa je Veronika. Dopada mi se sto nije tipicna balada, ima ritam i postepeno se razvija kroz tri minute. Produkcija je kvalitetna, ali nista manje nisam ni ocekivala od Raiven. O plasmanu je svakako prerano govoriti, mislim da ce vise zavisiti od godine i drugih pesama nego od samog performansa.

Last edited:
Obožavam kad postove interpretirate kako vam se sviđa. Nisam uporedio pesmu sa LW, samo kažem da mnogi nisu ludeli za tom pesmom sve do nastupa i da me ne bi čudilo da to bude slučaj i ovde. Baš taj zvuk aviona je mnogima izazivao glavobolje... Šteta što nemamo te postove više.

Back