si Slovenija 2024: Raiven - Veronika

Meni i LoveWave i Veronika bezveze :coffee:
veronika-pecolaj-jusup.gif

Meni je over produced, sto neko rece odlican vokal ali kad je pesma prosecna onda se preterano producira. Tema zanimljiva i nekonvencionalna ali je isporuka cliche. Video razocaravajuci, toliko odlicnih polaznih elemenata koji bi se mogli koristiti a na kraju urade ovo. Ocekujem ulazak u finale ali los rezultat. Zavisi od ostalih pesama doduse, ali meni je ovo ne inspirativno.

Nisam ja mislio na tebe, da si ti poredio.
A što se tiče LW bolje je da je obrisan stari forum pa možete sad pričati kako ste je voljeli. Meni je bila broj 1 od samog početka. Slične stvari se dešavaju i za Statements.

Na drugo slušanje mi poslednji deo pesme malo siromašan, fali mi da zagrmi jače nekako, ali možda je i do zvučnika haha posle ću na slušalice

Samo nek su se oni prizvali pameti i nadam se da više nikad neće organizovati Emu jer su zbog gluposti svoje nacije tj. televotinga niz vodu bacili jedno 5-6 finala minimum

Meni je Kaos krv iz ušiju. Veronika mi naspram Kaosa dođe kao simfonija.

Na drugo slušanje mi poslednji deo pesme malo siromašan, fali mi da zagrmi jače nekako, ali možda je i do zvučnika haha posle ću na slušalice
Bolji je kvalitet zvuka i videa bio na strimu, u odnosu na yt klip.

Ne, ipak nije to to...nema mi one umetnosti i neke iskrenosti koju sam očekivao iz "Zažarim" na primr, iza "weird" spota i preproducirane pesme sa ESC-om na umu, krije se skoro pa jedno veliko ništa... :(

Nisam očekivao ništa, a dobio sam...

Za sada mi je mehh, smuti pa prospi ni jednu sekundu melodije i muzike nisam nakon prvog slusanja zapamtio, mozda mi se popravi utisak, recimo kao u Portugalu malo.-

Back