si Slovenija 2024: Raiven - Veronika

Obožavam kad postove interpretirate kako vam se sviđa. Nisam uporedio pesmu sa LW, samo kažem da mnogi nisu ludeli za tom pesmom sve do nastupa i da me ne bi čudilo da to bude slučaj i ovde. Baš taj zvuk aviona je mnogima izazivao glavobolje... Šteta što nemamo te postove više.

Meni je prošla kroz glavu LW dok sam slušao Veroniku isto zbog toga, da možda sličan utisak ostavlja na ljude, s tim da mi je LW bila #1 odmah a ovo mi je preprazno i možda je nastup izvuče samo.

Meni je ovo kao nešto što bih voleo da pošaljem na FSC i bio bih baš ponosan uprkos lošim ocenama, komentarima i vrv nekom 19.mestu u finalu u kom bi mi manje od 10 forumaša dalo poene xD

Samo da ne bude neki prazan i neinspirativan nastup kao Gruzija prošle godine. Dok slušam pesmu u glavi mi se već stvaraju vizije nekih moćnih kadrova na onoj lepoj sceni.

Jel ona pevala u toj emisji večeras uživo?

Ako nije, onda tek ovo ostaje vrlo otvoreno...ona ima dosta probelma vokalno...biće ovo čupavo...

Molim?

Jel ja to čujem neke zvuke?

Ovo je muzika bez muzike...umetnos na oko, ali ne i na sluh...video je super, ali audio snimak je dosta siromasan.

A kome se sviđa neka uživa i ne čeka iza ćoška svaki komentar koji nije afirmativan.
Ma nije to, dobrodošli su svi komentari i poenta forumske diskusije je da su mišljenja različita, nego, brate mili već predviđanja da će biti čupavo ili ne znam šta. Bukvalno niko ne viče Maribor/Ljubljana 2025. Možda zeznu nastup, možda pukne vokalno ili dobiju nepovoljno pf + pritom nemaju sjajnu istoriju kvalifikovanja. Komentarišemo da nam se pesma sviđa, drugi da ih nije kupila. Kakvi plasmani, nema ni pet pesama za Malme.

@dodo samo prokomentarisao da mi je čudno da su ljudi ostarili na forumu, a još uvijek nisu prihvatili da ne mora svako misliti kao oni. Nezrelost na tom nivou, da se kontra mišljenje doživljava lično i kao napad.

Ne mora niko da misli kao ja, ali ta drama na izabranih 5 pesama mi je smešna i imam pravo da to napišem, pa poslušajte svoj savet i prihvatite to mišljenje sa kojim niste saglasni.

Drama?

Briga?

Znamo ovog izvođača jako dobro sa nekoliko EMA takmičenja, ne znam zašto nekome toliko smeta ako diskutujem šta mislim da će biti na osnovu toga...

Uostalom tu je moderacija koja će proceniti da li je nešto u redu ili ne..

Pritom pesma mi se niti sviđa niti mi se ne sviđa...niti se brinem za nju niti dramim...

Jel treba da se krijemo svi po ćoškovima ovde ako ne hvalimo ono što par forumaša hvali?

Bukvalno.

Real Housewives Sleeping GIF

Back