si Slovenija 2024: Raiven - Veronika

@pauksamarsa

Pobedila je Alina 2022.godine, ali zbog politike i znamo svi čega ona nije otišla nego su otišli oni "reperi" koji su pobedili takodje znamo svi zbog čega.
@
Stefan Delulu oko predvidjanja plasmana tih pesama VEĆINE forumaša...

Bolje da ti ne vratim kakve smo sve komentare o predvidjanju plasmana Francuske a posebnooo Španije 2023.godine ovde imali, veruj mi da ne želiš da se prisetiš svih tih komentara, ono je bila baš smehotresna olimpijada, i nisam ja za tebe deda, bakoo..
Ajde deda jedan report za tebe, ili više, počeo si da zagađuješ svaku temu, stvarno je dosta više.

O ukusima, ali ni predvidjanjima očigledno ne treba raspravljati, makar ne na ovom forumu, jer će se desiti ono što se uvek dogodi, kada neko iznese stav koji nije u skladu sa mišljenjem većine na ovom forumu, zato je bolje i pametnije ne pisati ništa na ovom forumu, da ne nerviraš osobe koje ne misle kao i ti, zato recimo(pouzdano znam jer sam razmenjivao poruke sa nekim forumašima), postoje ljudi koji su mi rekli da im je recimo i ove godine i prošle Let 3 bio veliki favorit, ali uz smajli i smeh su mi rekli da nije baš pametno hvaliti ovde Let 3, jer uglavnom svi na ovom forumu koji pišu postove mrze taj bend i da je bolje se primiriti..

Eto toliko, to je sve što treba znati o odredjenim ljudima na ovom forumum, ljudi se boje izneti svoj stav, zato što će proći kako će proći, sleduje im kao i uvek linč i lomača..

Zato je najpametnije samo ćuti, ne talasaj, klimaj glavom i glava ti je mirna, to je to..
Meni je recimo mnogo interesantno da se raspravljamo, to je i čar ovog festivala. Dokle god svako izražava svoje mišljenje i ukus na pravi način, tj. bez vređanja i kulturica, ne vidim problem.

Čuj tebi su se forumaši poveravali 😂 forumska sigurna kuća.

Većina nas nije ni komentarisala previše na hrvatskoj temi, osim našeg ličnog mišljenja, svako ko je voleo let 3 ih je komentarisao najnormalnije.

Pa nije baš delulu. Obe te pesme i Španija i Francuska su bile odlične.
Posebno Blanca, prava umetnost. Publika to nije prepoznala, ali to ne znači da je pesma loša. Sama činjenica da je jednorog imao više bodova ti govori dovoljno o tome da Evrovizija nije 2+2=4
Meni je Španija zaslužila biti barem u top 10. Mislim da je skandal kako je prošla. I generalno prošla godina mi je u gorkom sećanju, ne bih se sećala.

Meni je pesma bez melodije, bez nekog vrhunca. Totalno ravno nabrajanje reci, uz po malo vokala u pozadini. Sam koncept vizuelni i atmosfera je odlicna, tu nema dileme. Ali pesma kao pesma, veliko NE.

Kakva gomila smejurije je izrečena. Ja sam 2020. hvalio Prison Natalije Gordienko koju gotovo niko nije voleo, baš sam odudarao od mišljenja većine forumaša i nisam primetio da me neko napada zbog toga, niti bilo šta slično.
Prisoooooon
I can't escape from this
Prisoooooon

:love:

Ah, Tanjina pesma. 😍

Meni je Slovenija jedna od omiljenih država na ESC, volim 96, 97, 98, 05, 06, 07, 08, 09, 11, 12, 13, 14, 15, 18, 19, 20, 21, 23 i 24. 😳

Što Raiven nije izvela "Veroniku" u Misija Malmo kao što je Joker Out "Carpe Diem" prošle godine?

Bojala se da ne prodje kao što je prošla mala Norvežanka sa robotima, da ako ne "ubode" kako treba da će je razapeti i linčovati ovde na forumu..

Suludo je uopšte da ih porediš, ti i ja delimo mahom stavove koliko vidim na ovom forumu, ti pristojno komuniciraš, samo sam ironično napisao šta ti je skrivila, svakako ne želim nijednog izvodjača uvrediti, niti člana foruma.

Sve ok, ali...

Back