si Slovenija 2024: Raiven - Veronika

Dobroo prestanite više sa tim ko ima koliko godina, nije važno zaista ko koliko ima godina, bitno je kako se ko oseća! ;)

Bitno je da si mlad duhom.

Šta znam, čudna mi je pjesma nekako, ne mogu je uhvatiti ni za glavu ni za rep... Uvod je lijep i drži pažnju ali kasnije me nigdje ne odvede, rasplet mi je isuviše repetativan i skarabudžen tako da se osjećam zbunjeno nakon prvog slušanja. :unsure:
Mislim da će se svakako izdvojiti kakva god konkurencija da joj bude jer je mistična i nesvakidašnja te da će biti prepoznata od strane i gledalaca i žirija, ima materijala da se odradi ozbiljan nastup (po uzoru na spot koji je prebrutalan btw) tako da ukoliko se sve upakuje kako treba mogao bi iz ovog da se izrodi jedan konačno fin rezultat za Slovence.

Posle nekoliko slušanja mi se popravio utisak o ovoj pesmi. I dalje mislim da je previše apstraktna za prosečnog slušaoca i da je najverovatnije NQ, ali mi se više dopada nego ne dopada.

Meni je Slovenija trenutno favorit, a kako su krenuli sa NF, verovatno će mi do kraja ostati u samom vrhu.

Vizuelno je predivno, ali i bez toga slušam pesmu i ništa manji utisak ne ostavlja audio - oduševljen sam kakve detalje čujem, vrhunski isproducirano.

Meni je Slovenija trenutno favorit, a kako su krenuli sa NF, verovatno će mi do kraja ostati u samom vrhu.

Vizuelno je predivno, ali i bez toga slušam pesmu i ništa manji utisak ne ostavlja audio - oduševljen sam kakve detalje čujem, vrhunski isproducirano.
Isprva sam rekao da deluje prazno, ali nisam bio u pravu. Ima nekoliko zanimljivih elemenata u produkciji i instrumentalu, koji nisu očigledni na prvu.

Taktički ne slušam ovo nonstop kako me ne bi smorilo, tako da kad naleti na plejlisti iznenadim se koliko mi je moćna i dalje.

Ne sviđa mi se. Jako hrabro poslati ovakvo nešto u televoting only polufinale. Ispunjava sve ono što publika kroz sve ove godine uglavnom ne voli - nema melodiju, mračno, pjevačica pomalo jezivog izgleda. Rano je za bilo kakve prognoze, ali meni ne miriše na dobro.
Zasto se uvek o svemu slazemo o boze ahhaha

Opaaaaala, ipak je nešto bilo..nisu glasine bile baš u prazno.. 😌
Svaka njima čast, to je zemlja od koje smo mi daleko nekoliko svetlosnih godina, nama je čudno kada se korupcija za tako manje stvari ispituje, nama se ne ispituje ni za daleko krupnije.. :(

Last edited:
Eee pukli su Slovenci, sledi promena pesme, paa onda na kraju mozda i izvodjaca i nistaaa od njih..

Znači mi(Konstrakta) i Hrvatska(Let 3 ili Baby Lasagna) jedini konkurentni iz regiona za finale, braća Slovenci idu 7.maja kućii eeh ;) :D

Pukla je Raivetina ;) ;) ;)

Last edited:
Back