si Slovenija 2025: Klemen - How Much Time Do We Have Left

Lepo izgleda sa ovim spuštenim svetlima, ne deluje scena prazno već dosta intimnije. Šteta što je pesma predosadna.

Obrisaše slovenački video.

E to to, izveo je i ženu (?)

Ako komentatori lijepo opišu o čemu je pjesma, bogami ne bi me iznenadio prolazak

Na kladionicama za polufinale stoji tu negdje kao Raiven prošle godine u ova doba.

Meni je neironično najbolji isečak danas bio od Slovenije, a pesma mi je na 28. mestu lol

Ne mogu da kažem da li ide u finale ili ne na osnovu 30 sekundi, ali mislim da ima definitivno potencijal da zaživi uživo. On baš deluje kao ozbiljan izvođač. Videćemo.

Znam da gotovo nema šansi, ali baš bih voleo da ga vidim u finalu. Top slika.😍

Он опет глуми слепог миша лол. Песма ми је досадна до бола, али суоер ми је то што је довео своју жену којој је и посветио песму

Ako komentatori lijepo opišu o čemu je pjesma, bogami ne bi me iznenadio prolazak
Bukvalno sam ovo juce rekao u jednom razgovoru, od reci do reci 😊

Tacno treba komentatori da iskoriste tih tridesetak sekundi da sto bolje opisu dogadjaj, u njihovim rukama je prolaz Slovenije 😂

Gotivan mi je lik, al ova pesma nije dovoljno dobra da bih uvažio ozbiljnost njegove poruke, iako poštujem. Sve u svemu veliko poštovanje, a finala nažalost neće biti.

I meni je ovo mozda i najprijatnije iznanedjenje

Pesma jeste basic do bola ali opet ima nesto lepo u sebi i dosta prijatno zvuci, cak mi je i grower

Ne znam da li će mu nastup pomoći da se domogne finala ili da samo ne bude 15. kako se očekivalo, nego 12. Ne bih imao problem da prođe, u prvom polufinalu samo bi mi bilo žao da ispadne San Marino od ovih nesigurnih, ostali prolasci/neprolasci, kako god bude, svejedno

Iskreno, meni bi bilo mnogo draže da njega vidim u finalu, nego San Marino. Ako ništa drugo, makar je poruka pesme vrlo emotivna i dirljiva, pa bih mogao da stavim po strani sve muzičke nedostatke koje ima.

Back