Meni je neironično najbolji isečak danas bio od Slovenije, a pesma mi je na 28. mestu lol
Ne mogu da kažem da li ide u finale ili ne na osnovu 30 sekundi, ali mislim da ima definitivno potencijal da zaživi uživo. On baš deluje kao ozbiljan izvođač. Videćemo.
Gotivan mi je lik, al ova pesma nije dovoljno dobra da bih uvažio ozbiljnost njegove poruke, iako poštujem. Sve u svemu veliko poštovanje, a finala nažalost neće biti.
Ne znam da li će mu nastup pomoći da se domogne finala ili da samo ne bude 15. kako se očekivalo, nego 12. Ne bih imao problem da prođe, u prvom polufinalu samo bi mi bilo žao da ispadne San Marino od ovih nesigurnih, ostali prolasci/neprolasci, kako god bude, svejedno
Iskreno, meni bi bilo mnogo draže da njega vidim u finalu, nego San Marino. Ako ništa drugo, makar je poruka pesme vrlo emotivna i dirljiva, pa bih mogao da stavim po strani sve muzičke nedostatke koje ima.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.